Jump to content
antmpro

Δερμάτινο τιμόνι

Recommended Posts

Παιδιά καλημέρα.Θα ήθελα να αναπτύξουμε ένα θέμα σχετικά με τα δερμάτινα τιμόνια.Εχει φθαρεί με τον καιρό το τιμόνι και έχω σκεφτεί 2 λύσεις που θα ήθελα να συζητήσουμε.Πρώτον αλλαγή τιμονιού και ότι αυτό συνεπάγεται απο θέμα αερόσακου και αντικατάστασής του και δέυτερον Επένδυση με δέρμα απο την αρχή.

Έχω δεί τιμόνια που είναι ξαναπερασμένα με δέρμα και είναι διπλάσια σε μέγεθος μετά την αλλαγή και καθόλου όμορφα ή τέλος πάντων περίπου ίδια με το προηγούμενο . Υπάρχει κάποιος , κάπου που να φτιάχνει τα τιμόνια με δέρμα οπως ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ το μαμά.

Να αναφέρω οτι ρώτησα τον Βρανάκη ( κορυφαίος στο είδος του ) και μου έιπε για το τιμόνι 150 ευρώ με ότι χρώμα ραφής θέλω. Πιστεύετε οτι είναι ακριβά ? Η δουλειά του όμως είναι πραγματικά διαμάντι.Ακούω γνώμες.

Edited by spirtouliss
Link to comment
Share on other sites

Αν και ο αερόσακος αφαιρείται και μπορεί να τοποθετηθεί εκ νέου στο νέο ΟΕΜ τιμόνι, αμφιβάλλω για τη ποιότητα του ΟΕΜ δέρματος και την αντοχή του στο χρόνο.

Ετσι το ντύσιμό του δείχνει μονόδρομος κατ' εμέ με τη προϋπόθεση ότι ο ταπετσέρης θα εγγυηθεί τη λειτουργικότητά του.

Υπάρχει και άλλο μειονέκτημα, η πρόσοψη ττου τιμονιού θα φαίνεται πολύ πλαστική σε σχέση με το υπόλοιπο "δερμάτινο".

Εσύ αποφασίζεις, δες δείγματα.

Link to comment
Share on other sites

Guest kathgti

Επειδή με ενδιαφέρει και εμενα το θέμα και το οεμ μου τιμόνι εχει 200+ και το βρήκα αρκετά τσιμπημένο σκεφτόμουν να πήγαινα μια βόλτα στον ταπετσέρη μου κάποια στιγμή να ζητήσω τιμές κλπ. Αν θες να δεις δουλειά του πήγαινε στο garage μου να δεις τα δερματινα μου μεσα.

Αν παω θα ρωτήσω και για σενα, anywayzzz.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως έστειλα ένα mail στην Carrera Leathers και μου είπαν ότι για να ντύσουν το τιμόνι έχει 230 ευρώ και άλλα 40 για χειρόφρενο...

Ξέρει κανείς αν κάνουνε καλή δουλειά?

Link to comment
Share on other sites

Θεωρειται απο τις καλες εταιρειες.

Εκει εχω ντυσει το αμαξι με δερμα και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.

Link to comment
Share on other sites

Δεν περνάτε και μία βόλτα απο την Auto Tuning Accessori στη Μάχης Αναλάτου στο Νέο Κόσμο, προέκταση της Ελευθ. Βενιζέλου προς Αθήνα, να δείτε τη ποιότητα του δερμάτινου καλλύματος της ISOTTA, να παραγγείλετε αυτό που θα σας αρέσει περισσότερο και να κάνετε την ίδια δουλειά, ή καλύτερη, μόνοι σας και μάλιστα πολύ φθηνότερα?

Για λεπτομέριες μπορείτε να ρίξετε μία ματιά στο site της ISOTTA. Θα βρείτε αντίστοιχης ποιότητας φούσκες στο ίδιο site. Θυμηθείτε ν ακρατήσετε τους κωδικούς των προϊόντων γιατί ενδεχομένως να μην υπάρχουν ετοιμοπαράδοτοι αλλά να χρειαστεί να τους παραγγείλετε.

Μην σας "τρομάξει" ότι πρέπει να "περάσετε" τη κερωμένη κλωστή απο τις τρύπες του τιμονιού μόνοι σας, δεν είναι τελικά τόσο δύσκολο όσο τουλάχιστον ακούγεται.

Φιλικά,

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.