Jump to content
panostok

ΑΕΡΟΤΟΜΗ (ΧΕΙΛΙ Ή ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ)

Recommended Posts

Καλησπερα αδερφια.Εδω και καιρο ψαχνω να βρω μια αεροτομη για το Passat μου (1.6fsi) αλλα τζιφος.Είχα δει μια που φορουσε ενα OCTAVIA και μου αρεσε πολυ,είναι απο αυτες που δεν είναι υπερυψωμενες αλλα εκτεινουν λιγο στο πορτμπαγκαζ του αυτοκινητου.Νομιζω τη λενε χειλος ή καπως ετσι.Ξερετε που μπορω να βρω τετοια αεροτομη και ποσο εχει?

Ελπιζω να σας εδωσα να καταλαβετε τι εννοω....

Link to comment
Share on other sites

Φίλε Πάνο εννοείς μάλλον κάτι τέτοιο:

aero_passat_3c_limo_heckspoiler_kl.jpg

Την B&B (από όπου και η φώτο), την αντιπροσωπεύει ο Τοψής στην Θεσσαλονίκη (στον δρόμο προς Ρετζίκι, στην στροφή Φιλύρου) και διαθέτει full bodykit σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει. Πέρνα μια βόλτα ή κάνε ένα τηλέφωνο για να μάθεις λεπτομέρειες. Έχω την εντύπωση ότι δεν θα υπάρχει σε stock και θα πρέπει να γίνει παραγγελία.

Link to comment
Share on other sites

Μπραβο ρε Νικο αυτο ακριβως εννοω.Μήπως έχεις κανα τηλεφωνο να τον παρω και να συνενοηθω γιατι ειμαι Κομοτηνή?Τελικα χειλος λεγεται?

ευχαριστω...

Link to comment
Share on other sites

ΤΟΨΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Λεώφ. Παπανικολάου 44, Ρετζίκι Θεσ/κης

Τηλ: 2310 675675, 2310 675000

Fax: 2310 674677

"Χείλος", "φρύδι", "φέτα", όπως θέλεις ονόμασέ το. είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβει. Ειδικά αν του δώσεις και το part number BB 510 140 C, είναι σίγουρο ότι θα καταλάβει ακριβώς! :wub:

Αν μάθεις κάτι, πόσταρε αν θέλεις να το έχουμε στα υπόψην, γιατί κι εγώ με το που θα έρθει το δικό μου, θα περάσω από Ρετζίκι... :wub:

Link to comment
Share on other sites

Νικο τζιφος πηρα τηλεφωνο αλλα μου είπαν οτι δεν εχουν κατι τετοιο,τωρα ψαχνω να βρω απο Ebay αλλα ολο πεφτω σε αδιεξοδο γιατι αυτα που βρισκω και μου αρεσουν δεν στελνουν Ελλαδα.Sorry που δεν απαντησα ποιο πριν αλλα επειδη ψαχνω,το αμελησα.Παντως σε ευχαριστω.Αν βρω κατι αλλο θα το ποσταρω σιγουρα...

Α! Ξεχασα θα βαλω κατι φωτογραφιες απο vortex που είδα και επαθα ζημια με ενα body kit που ειδα και θα ηθελα παρα μα παρα πολυ να το βρω.

Link to comment
Share on other sites

Πάνο ρίξε μια ματιά κι εδώ. Είναι το site της Caractere. Έχει ακριβώς το ίδιο bodykit και την αεροτομή που θέλεις. Υπάρχει και pdf με όλο το "συνολάκι" και τους κωδικούς. Ο αντιπρόσωπός τους στην Ελλάδα είναι αυτός και βρίσκεται στην Αθήνα. Στην σελίδα του θα βρεις τηλέφωνα, διευθύνσεις κλπ...

Καλό shopping!... :)

Link to comment
Share on other sites

Ρε Νικολα που τα βρισκεις ολα αυτα τα πραγματα??? Με έχεις κουφανει κατσε να δω... ευχαριστω για αλλη μια φορα..Ειδα και αυτο το body kit το οποιο το βρισκω εκπληκτικο μιας και δεν είναι κατι το τραβηγμενο.Ξερουμε που μπορουμε να το βρουμε? Ο τυπος λεει οτι είναι το votex kit, που υπαρχει αυτο ρε παιδια εεεεε??? που???

http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=2899123

Edited by panostok
Link to comment
Share on other sites

Από ότι διάβασα Πάνο, το έχουν πάρει από την αντιπροσωπεία της VW! Μήπως μπορούν να φέρουν και οι δικοί μας και δεν το ξέρουν? Μια ερώτηση στον αντιπρόσωπο θα έλυνε την απορία. Είναι πολύ όμορφο αλλά και πάρα πολύ διακριτικό, σχεδόν σαν να μην άλλαξε τίποτα. Ίσως όταν ακούσεις την τιμή του θα το ξανασκεφτείς να δώσεις τόσα πολλά λεφτά για τόσο μικρή διαφορά. Στο vwvortex λένε για 1.200$~1.5000$ άβαφο....

Εγώ πάντως θα πάω για το Caractere, αυτό που σου έστειλα τελευταία. Και αυτό όπως θα είδες είναι πολύ διακριτικό. Και δεν αλλάζει όλος ο προφυλακτήρας αλλά μόνο τα κάτω χαμηλά κομμάτια του. Εγώ θέλω να απαλλαγώ από τις γρίλιες του προφυλακτήρα (εκεί που είναι τα προβολάκια) και να μπει κάτι σε σίτα, οπότε αυτό τις Caractere είναι ότι μου χρειάζεται!... ;)

Βέβαια για όλα αυτά πρέπει να έρθει το αμάξι πρώτα, το οποίο τελικά θα έρθει 1 μήνα νωρίτερα από όσο περίμενα! B) Μετά το Πάσχα θα βολτάρω με το Passatάκι μου! :wacko:

FLASH NEWS!!!

Βρήκα ένα που μοιάζει με αυτό το Votex. Μόνο που το πρόβλημα είναι ότι το site είναι στα Ρώσικα! :wacko:Αυτό είναι το site, αν μπορείς να βγάλεις άκρη... :wacko:

Φώτο 1

Φώτο 2

Edited by Νίκος
Link to comment
Share on other sites

Νικο σαν να εχεις δικιο.Απλα εμενα μου κανει καπως μεγαλο το μπροστινο σποιλερ οχι βεβαια οτι ειναι ασχημο...

Εχθες τους εστειλα mail για τιμη για την αεροτομη και για ολοκληρο το body kit και περιμενω απαντηση.Αν δεν απαντησουν συντομα θα τους παρω κανα τηλεφωνο.

Νικο εσυ είσαι αυτος που εχεις παραγγειλει το Passat με τα πολλα εξτρα?

Link to comment
Share on other sites

:lol::lol::lol::lol::lol:

Εκεί που θα έτρεχα πάνω-κάτω να τα βάλω σαν aftermarket, είπα αυτή τη φορά να τα βάλω όλα εργοστασιακά για να ησυχάσω λίγο... :D

Πάνο, ρίξε μια ματιά και σε αυτές τις φώτο από έναν user του vwvoretx. Δεν είναι πολύ μεγάλα το πρόσθετα της Caractere. Μεγαλώνουν λίγο τα κάτω ανοίγματα (εξαφανίζοντας τη μαύρη χαμηλή μανίσια "φέτα") και γίνονται με σίτα. Ειδικά το πίσω σχεδόν σαν μανίσιο μένει! Εγώ το βρίσκω πολύ καλό και διακριτικό και είναι το bodykit στο οποίο έχω καταλήξει. Και το καλό είναι ότι δεν αλλάζεις όλον τον προφυλακτήρα, αλλά μόνο τα κάτω χαμηλά πρόσθετα. Εξ άλλου δεν θα μπορούσα να τον αλλάξω ολόκληρο, αφού θα έχανα τους μπροστά αισθητήρες παρκαρίσματο και το σύστημα καθαρισμού των φανών. :D

Edited by Νίκος
Link to comment
Share on other sites

Μου στειλαν σημερα τιμες για την αεροτομη και για ολο το body kit.H τιμη της αεροτομης είναι λιγο τσιμπημενη (νομιζω δεν ξερω κιολας τιμες απο τετοια πραγματα) αλλα του body kit μου φαινεται πολυ καλη.

Αγαπητέ Παναγιώτη,

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σου σχετικά με τα προϊόντα της CARACTERE.

Η αεροτομή με κωδικό CA 510140 C για το VW Passat 2006 κοστίζει 255 Ε.

Η τιμή για ολόκληρο το bodykit της CARACTERE κυμαίνεται από 1000 - 1100 Ε αναλόγως των συγκεκριμένων κωδικών που θα επιλέξεις.

Για οποιανδήποτε πληροφορία, παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ευχαριστούμε

Link to comment
Share on other sites

Πάνο καλημέρα και ευχαριστώ για την ενημέρωση! Όντως έχεις δίκιο, η τιμή της αεροτομής είναι λίγο τσιμπημένη ενώ του body kit μπορώ να πω ότι μου ακούγεται και φθηνή. Βέβαια αν δεις τα κομμάτια που το απαρτίζουν, είναι πολύ μικρά και λίγα, οπότε πάλι είναι κάπως τσιμπημένη. Πάντως εγώ θα τα χαλαλίσω τα 1.100€ και θα τα βάλω όταν έρθει το Passatάκι μου! Φαντάζομαι ότι οι τιμές είναι χωρίς βάψιμο και τοποθέτηση, σωστά?

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξερω ρε Νικο για βαφη και τοποθετηση μαλλον χωρις αυτα πρεπει να ειναι,αλλα θα στειλω ενα mail για να ζητησω διευκρινησεις.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.