Jump to content
Agis-Pro

Αναμονή Eos κατόπιν ειδικής παραγγελίας

Recommended Posts

Posted

Την Κυριακή πρέπει να ξεφόρτωσαν 6 νταλίκες με VolksWagen στο λιμάνι του Βόλου. Εγώ πέτυχα 3 στην εθνική και άλλες 3 στην Αγχίαλο.

Και οι 6 νταλίκες κινούνταν προς Αθήνα, δυστυχώς μπόρεσα να διακρίνω μόνο ορισμένα Jetta/Passat και Touran...

Posted
Σήμερα όμως χτύπησε το τηλέφωνο! Και είχαν καλά νέα να μου πούν! Σε 3 μέρες, την Πέμπτη 03/04, κατασκευάζεται στο εργοστάσιο το tootoo μου. Και υπολογίζουν ότι σε max 5 εβδομάδες από σήμερα θα το έχω στα χέρια μου. Δηλαδή είτε τη μεγάλη εβδομάδα (φέτος θα κάνω ΑΝΑΣΤΑΣΗ - :lol: ) είτε την αμέσως επόμενη! :thumbsup:

¶ντε και έχει ανοίξει και ο καιρός καλά....

εγω το παρελαβα εχθες το edition :angry2::thumbsup::thumbsup::thumbsup: αν και ητανε απο το σαββατο εδω αλλα δεν ειχανε ερθει τα χαρτια απο τελωνειο!!!

απο την ημερομηνια που μου δωσανε ηρθε και 4 μερες ποιο νωρις!!!

καλη αναμονη και να πανε ολα καλα.........

Posted

Παιδια αυτα που διαβαζω στα προηγουμενα post ισχυουν κ για την παραγωγη του 2009 γιατι παρηγγειλα το δικο μου στις 9 του μηνος κ μου ειπαν οτι πριν τον Αυγουστο θα ερθει κ οτι το καθηστερουν τα δερματινα που του εβαλα, ελπιζω τουλαχιστον να ερθει μεχρι τοτε κ να μην φτασει 6μηνο κ 9μηνο που διαβαζα στην αρχη.

Εκτος αυτου αν δε μπει στο τελωνιο μεχρι τις 7 Αυγουστου θα πληρωσω κ το αυξημενο τελος ταξινομησης!!!! machinegun.gif δλδ +900 ευρο κ αυξηση των extra που εβαλα!!! new_rtfm.gif

Οποιος ξερει ας βοηθησει!!!!

Posted

Δε ξερει κανεις ρε παιδια;; δεν αγορασε κανενας EOS το 2009;;! :)

Posted
Παιδια αυτα που διαβαζω στα προηγουμενα post ισχυουν κ για την παραγωγη του 2009 γιατι παρηγγειλα το δικο μου στις 9 του μηνος κ μου ειπαν οτι πριν τον Αυγουστο θα ερθει κ οτι το καθηστερουν τα δερματινα που του εβαλα, ελπιζω τουλαχιστον να ερθει μεχρι τοτε κ να μην φτασει 6μηνο κ 9μηνο που διαβαζα στην αρχη.

Εκτος αυτου αν δε μπει στο τελωνιο μεχρι τις 7 Αυγουστου θα πληρωσω κ το αυξημενο τελος ταξινομησης!!!! machinegun.gif δλδ +900 ευρο κ αυξηση των extra που εβαλα!!! new_rtfm.gif

Οποιος ξερει ας βοηθησει!!!!

Δε ξερει κανεις ρε παιδια;; δεν αγορασε κανενας EOS το 2009;;! :lol:

Αν ρωτήσεις κάτι ,ίσως να ξέρει κάποιος να σου απαντήσει.Στο πρώτο πόστ δεν υπάρχει ερώτηση-οπότε τι να ξέρουμε;

Posted
Αν ρωτήσεις κάτι ,ίσως να ξέρει κάποιος να σου απαντήσει.Στο πρώτο πόστ δεν υπάρχει ερώτηση-οπότε τι να ξέρουμε;

Σωστο και αυτο! εχει παραγγειλει κανεις EOS (οχι ετοιμοπαραδωτο) μεσα στο 2009; ποσο καιρο εκανε να ερθει απο Πορτογαλια;; εμενα μ ειπαν 4 μηνες αλλα μπορει περισσοτερο μπορει κ λιγοτερο :huh: (με φωτησαν)