GOLF R32 Posted January 29, 2005 Report Posted January 29, 2005 EDO SPYRO EINAI 3 XRONIA GIA TO KAINOURIO CAR KAI META KATHE 2 XRONIA Quote
Guest nt7561 Posted January 29, 2005 Report Posted January 29, 2005 Πότε περνάς για ΚΤΕΟ το αυτοκίνητο την πρώτη φορά. Μετά από πόσα χρόνια? Δηλαδή εγω αγόρασα το POLO το 2002 πότε πρέπει να το περάσω? ← Σπύρο η πρώτη φορά είναι στα 4 χρόνια αν και εδώ στην Αθήνα είναι παραπάνω αν έχω ακούσει σωστά. Μετά είναι ανα 2 χρόνια. Για να είσαι σίγουρος όμως(όσον αφορά την 1η φορά), πάρε ένα τηλέφωνο να τους ρωτήσεις. Quote
simos Posted January 29, 2005 Author Report Posted January 29, 2005 Δεν ξέρω εάν σε όλη την Ελλάδα είναι το ίδιο, εγώ περνάω τον Μαϊο που κλείνω τα 4 χρόνια. Quote
Guest nt7561 Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 Δεν ξέρω εάν σε όλη την Ελλάδα είναι το ίδιο, εγώ περνάω τον Μαϊο που κλείνω τα 4 χρόνια. ← Στην Αθήνα επειδή έχει πολλά αυτοκίνητα, νομίζω ότι είναι στα 5 χρόνια. Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και για τη Θεσ/νίκη. Σε όλες τις άλλες περιοχές, είναι στα 4 Quote
M.G. Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 Ξυλοοοοοοοοοοοοο ← ρε κωστα μια και τους εχεις τοσο αχτι δεν ερχεσε μαζι μου τον μαρτιο που περναω κτεο για να ριξεις καμια ψιλη και να ξεθυμανεις;;;;;;;; Quote
Guest super sayian Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 Στην Αθήνα επειδή έχει πολλά αυτοκίνητα, νομίζω ότι είναι στα 5 χρόνια. Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και για τη Θεσ/νίκη. Σε όλες τις άλλες περιοχές, είναι στα 4 ← εγω ξερω για 3 χρονια Quote
JoVi Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 εγω την πρωτη φορα το περασα στα 4 χρονια+ μετα ανα 2 ! Quote
Σπύρος Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 Σπύρο η πρώτη φορά είναι στα 4 χρόνια αν και εδώ στην Αθήνα είναι παραπάνω αν έχω ακούσει σωστά. Μετά είναι ανα 2 χρόνια. Για να είσαι σίγουρος όμως(όσον αφορά την 1η φορά), πάρε ένα τηλέφωνο να τους ρωτήσεις. ← Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν να πέρνω κάθε εβδομάδα και όποτε έρθει η σειρά μου. Επιδή έχει πέσει πάρα πολύ δουλειά μπορεί να φτάσει και τα 6 χρόνια για την 1η φορά. Quote
simos Posted January 31, 2005 Author Report Posted January 31, 2005 Σπύρο σωστά τα λες εδώ έχω ακούσει από κάμποσους τελευταία ότι όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού έχουν αλλάξει, άτομο το οποίο θα περνούσε τον Μάρτιο του είπαν ότι πριν τον Αύγουστο δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει. Μου φαίνεται ότι εγώ θα περάσω σε κανένα χρόνο. Quote
Guest nt7561 Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν να πέρνω κάθε εβδομάδα και όποτε έρθει η σειρά μου. Επιδή έχει πέσει πάρα πολύ δουλειά μπορεί να φτάσει και τα 6 χρόνια για την 1η φορά. ← Όσο γι' αυτό μην έχεις καμιά αμφιβολία. Αν θέλεις να ξεμπερδεύεις με αυτό το θέμα και αν μένεις Αθήνα (δεν το πρόσεξα στο προφίλ σου) έχει πλέον ιδιωτικό ΚΤΕΟ κάπου στη Μεταμόρφωση. Για κοίταξε το! Quote
Σπύρος Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Όσο γι' αυτό μην έχεις καμιά αμφιβολία. Αν θέλεις να ξεμπερδεύεις με αυτό το θέμα και αν μένεις Αθήνα (δεν το πρόσεξα στο προφίλ σου) έχει πλέον ιδιωτικό ΚΤΕΟ κάπου στη Μεταμόρφωση. Για κοίταξε το! ← Μένω τις μισές μέρες Αθήνα και τις μισές στην Καλαμάτα. Το αυτοκίνητο είναι δηλωμένο Καλαμάτα οπότε πρέπει να το περάσω εκει? Δεν νομίζω. Πόσο πληρώνεις στο ιδιωτικό? Quote
Guest nt7561 Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Μένω τις μισές μέρες Αθήνα και τις μισές στην Καλαμάτα. Το αυτοκίνητο είναι δηλωμένο Καλαμάτα οπότε πρέπει να το περάσω εκει? Δεν νομίζω. Πόσο πληρώνεις στο ιδιωτικό? ← Δεν έχει σημασία που έχεις δηλωμένο το αυτοκίνητο Καλαμάτα. Μπορείς να το περάσεις οπουδήποτε. Εγώ το έχω δηλωμένο Ηράκλειο Κρήτης και το έχω περάσει Κατερίνη και Αθήνα. Όσο για το ιδιωτικό ΚΤΕΟ δες εδώ και εδώ. Ελπίζω να σε βοήθησα!! Quote
Σπύρος Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Δεν έχει σημασία που έχεις δηλωμένο το αυτοκίνητο Καλαμάτα. Μπορείς να το περάσεις οπουδήποτε. Εγώ το έχω δηλωμένο Ηράκλειο Κρήτης και το έχω περάσει Κατερίνη και Αθήνα. Όσο για το ιδιωτικό ΚΤΕΟ δες εδώ και εδώ.Ελπίζω να σε βοήθησα!! ← Όντως με βοήθησες πολύ σε ευχαριστώ πολύ για την βοηθειά σου nt7561. Quote
nikkosnet Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Την προηγουμενη εβδομαδα περασε ενας φιλος μου το αμαξι του εδω στην Αθηνα. Ειχε ληξη η προθεσμια του μια εβδομαδα πριν και επειδη το πηγε σε κοντινη ημερομηνια πληρωσε μισο προστιμο. Επιπλεον οσοι εχετε ηλιοροφες στα οχηματα σας και δεν αναγραφετε στην αδεια οτι υπαρχει, παρτε μια βεβαιαωση απο την αντιπροσωπεια. Εχουν φαει κολλημα με αυτο τωρα Quote
Σπύρος Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 (edited) Μιας και αναφέρθηκες golfmania στα καυσαέρια είναι απαραίτητη η κάρτα καυσαερίων? γιατί έχω κανένα χρόνο να την τσεκάρω. ← Δεν είναι απαραίτητη αλλά πρέπει τα καυσαεριά σου να είναι οκ. Είναι πολύ βασικό αυτό. Εγω που το πέρασα από ΚΤΕΟ στην Καλαμάτα έτσι μου είπανε. Τελικά το πέρασα (GOLF II) χωρίς ΛΑΔΩΜΑ!!!!!!!!!!!!!!! Edited March 24, 2005 by Σπύρος Quote
DubbeR_ChRoniS Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 ΓΙΑ Κ.Τ.Ε.Ο. ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ... ΑΥΤΟ ΤΩΝ 100 EYΡΩ Quote
Guest nt7561 Posted March 26, 2005 Report Posted March 26, 2005 ΓΙΑ Κ.Τ.Ε.Ο. ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ...ΑΥΤΟ ΤΩΝ 100 EYΡΩ ← Σωστός!! Quote
Σπύρος Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 ΓΙΑ Κ.Τ.Ε.Ο. ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ...ΑΥΤΟ ΤΩΝ 100 EYΡΩ ← Τόσο έχει πάει η "ταρίφα"?? Quote
M.G. Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 εγω παιδες περναω κτεο την τεταρτη και θα το παω στο ιδιωτικο στο μενιδι.ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα με αυτους και να ειναι καλυτερα απο τους τρομπες στο δυμοσιο Quote
Σπύρος Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 εγω παιδες περναω κτεο την τεταρτη και θα το παω στο ιδιωτικο στο μενιδι.ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα με αυτους και να ειναι καλυτερα απο τους τρομπες στο δυμοσιο ← Λογικά έτσι πρέπει να είναι αφού τους πληρώνεις. Πες μας τις εμπειρίες σου όταν το περάσεις για να ξέρουμε και εμείς. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Quote
M.G. Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 ευχαριστω σπυρο αν και δεν νομιζω να εχω κανενα προβλημα.αυριο το απογευμα που θα τελειωσω θα σας πω τι πεχτικε Quote
M.G. Posted March 31, 2005 Report Posted March 31, 2005 παιδες χθες περασα κτεο του αμαξι στι ιδιοτικο.τι να πω μεχρι να κατσω στην καρεκλα ειχαν τελειωσει.20 λεπτα με το ρολοι και πολυ ευγενικοι.ουτε να βλεπεις τις ξινισμενες σκατοφατσες που εχουν στο δημωσιο ουτε να σου πριζουν τα συκοτια γιατι εχει αυτο και το αλλο.μπορει να πληρωσα 44 ευρω αλλα πραγματικα το αξιζουν. στο δημωσιο ποσο πληρωνεις το παραβολο;;;;;;;;;;;;;;;;; επισεις αντι για 2 χρονια που ειναι κανονικα να ξαναπαω μου δεινει παραταση αλλον εναν χρονο δηλ σε 3 χρονια θα παω τωρα.ισχιει και στο δημωσιο αυτο;;;;;;;;;;;; Quote
Guest nt7561 Posted March 31, 2005 Report Posted March 31, 2005 παιδες χθες περασα κτεο του αμαξι στι ιδιοτικο.τι να πω μεχρι να κατσω στην καρεκλα ειχαν τελειωσει.20 λεπτα με το ρολοι και πολυ ευγενικοι.ουτε να βλεπεις τις ξινισμενες σκατοφατσες που εχουν στο δημωσιο ουτε να σου πριζουν τα συκοτια γιατι εχει αυτο και το αλλο.μπορει να πληρωσα 44 ευρω αλλα πραγματικα το αξιζουν.στο δημωσιο ποσο πληρωνεις το παραβολο;;;;;;;;;;;;;;;;; επισεις αντι για 2 χρονια που ειναι κανονικα να ξαναπαω μου δεινει παραταση αλλον εναν χρονο δηλ σε 3 χρονια θα παω τωρα.ισχιει και στο δημωσιο αυτο;;;;;;;;;;;; ← Μύρωνα αν είναι έτσι όπως τα λες, χαλάλι τα 44 ευρώπουλα!! Τι ακριβώς σου κοίταξαν? Quote
nikos962 Posted March 31, 2005 Report Posted March 31, 2005 Xθες περασα Κ.Τ.Ε.Ο στο ΜΕΝΙΔΙ. Απο το τηλ. για ραντεβου με ρωτησαν αν εχω κωτσαδορο και ηλιοροφη. εκαναν 20 λεπτα, και καναν ελενχο σε. καυσαερια, τζογο-αναρτηση, φωτα, φρενα ,αμαξωμα εξωτερικα και κατω, πυροσβεστηρα, τριγωνο, φαρμακειο. το κοστος ειναι 44ευρω & 9 ευρω αν θες καρτα καυσαεριων. Quote