Jump to content
ALdaperan

πισω ηχεια σε Polo 9n3

Recommended Posts

καλησπέρα σας ... σκέφτομαι να βάλω πίσω ηχεία στο πολο μου αλλα επειδή δεν ξέρω και πολλά θα ήθελα τη βοήθεια σας :) δεν θέλω να τρυπήσω πίσω την εταζιέρα ... θέλω να τα βάλω στις πόρτες ...εκεί που εχει υποδοχές !! η πηγή μου ειναι η pioneer p6900 . Για να τα βάλω είναι μεγάλη διαδικασία? θα πρέπει να πάω στην αντιπροσωπεία για να μην μπλέξω μετά και χασω την εγγύηση? :) ή μπορω και σε κάποιο κατάστημα έξω .Έπειτα τι ηχεία μου προτείνετε?

ευχαριστω εκ των προτερων 8)

Edited by ALdaperan
Link to comment
Share on other sites

καλησπέρα σας ... σκέφτομαι να βάλω πίσω ηχεία στο πολο μου αλλα επειδή δεν ξέρω και πολλά θα ήθελα τη βοήθεια σας :D δεν θέλω να τρυπήσω πίσω την εταζιέρα ... θέλω να τα βάλω στις πόρτες ...εκεί που εχει υποδοχές !! η πηγή μου ειναι η pioneer p6900 . Για να τα βάλω είναι μεγάλη διαδικασία? θα πρέπει να πάω στην αντιπροσωπεία για να μην μπλέξω μετά και χασω την εγγύηση? :D ή μπορω και σε κάποιο κατάστημα έξω .Έπειτα τι ηχεία μου προτείνετε?

ευχαριστω εκ των προτερων :D

κοιτα να δεις εγγυηση δεν χανεις αλλα για να βαλεις ενα καλο σετ ηχειων καλο θα ηταν να πας σε ενα καλο ηλεκτρολογο, ΚΑΛΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ και οχι χασαπη machinegun.gif , γιτι εδω μεσα εχουν συμβαι σημεια και τερατα σε πολους απο εμας

Link to comment
Share on other sites

δηλαδη πως μπαίνουν ακριβώς? απλά βγάζουν το καπάκι εκεί που είναι η θέση των ηχείων και τα βάζουν ή πρέπει να ξηλώσουν την πορτα ? :D

απο μάρκα τι προτείνετε? ποσα watt? τα μπροστα που ειναι τα εργοστασιακά πόσα είναι? :D

Edited by ALdaperan
Link to comment
Share on other sites

Το Polo είναι απο τα λίγα αυτοκίνητα που δεν νομίζω οτι αξίζει να κάνεις αλλαγή στα μπροστινά ηχεία γιατι είναι αρκετά αξιοσεβαστα στην απόδοση. Εχω στο Polo 9Ν μου μια Xplod Sony με ενα σετάκι Magnat 120W οβαλ 6"χ9" πίσω και είμαι καταχαρούμενος και δεν έχω βάλει τίποτα παραπάνω. Για να βάλεις τα ηχεία απλά βγάλε την εταζιέρα και μάρκαρε με το διάγραμμα που έρχεται μαζί με το κουτί των ηχείων και μετά βίδωμα το πλαίσιο. Για να περάσεις τις γραμμές θα σου πρότεινα να λύσεις απο την δεξιά μεριά τα πλαστικά μέχρι πίσω και απλά πέρνα την γραμμή απλά πίσω απο τα καθίσματα. Για μεγαλύτερη ευκολια επίσης βάλε και μπρίζες και κλίπ ώστε εάν θές να βαλεις πράγματα πίσω απλά ξεκλιπώνεις και βγαίνει η εταζιέρα. Για καλώδιο καλό θα ήταν να πετάξεις αυτά που έρχονται στο κουτί γιατι είναι λίγο σύρμα παρά καλώδιο και πάρε Stinger απο ενα μαγαζί. Μετά ραψιμο τα καλώδιο στην ISO της πηγης και είσαι έτοιμος.

Σαν σετάκια υπάρχουν διάφορα που μπορείς να βάλεις. Αυτά που έχουν ακούσεις τα αυτιά μου είναι Magnat, MB Quart, Alpine και μπορώ να σου προτείνω μοντέλα αλλά το σημαντικό είναι να είναι ευαίσθητα ώστα να μπορεί να σπρώξει η πηγή. 60w με 120w peak είναι ΟΚ κατα την άποψη μου.

Edited by MadBrainiac
Link to comment
Share on other sites

Ωραια ολα αυτα αλλα πως μπορει καποιος να βαλει ηχεια εκει που δεν υπαρχουν(δλδ στις πισω πορτες)???

Εγω εχω το 3θυρο και δεν εχω πορτες αλλα υποδοχες υπαρχουν.Πως θα μπορεσω να βαλω ηχεια μονος μου...?

Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.