Jump to content
portis

Volkswagen Τ2

Recommended Posts

Καλησπερες.Εχω ενα VW τ2.Δηλαδη το ειχε ο πατερας μου.Δεν εχω ιδεα απο αυτοκινητα και δεν ξερω αν δουλευει πια.Εχει πολλα σαπισματα και δεν ξερω πως παει απο μηχανικα.Απο οτι μου ειπε ο πατερας μου μαλλον μια μπαταρια θελει.Δεν ξερω απο χαρτια τι θα χρειαστει.Νομιζω εχει να τα ανανεωσει απο το 2005.(Δεν εχω ιδεα και απο χαρτια)Μπορει καποιος να μου πει τι ακριβως μπορω να κανω η που να ψαξω για να το φτιαξω?Ποσο μπορει να κοστισει?Δεν ειμαι πολυ λεπτομερης απλα μια πρωτη ιδεα να ξερω αν αξιζει να το ψαξω η οχι.Εξωτερικα φαινεται να εχει το μαυρο του το χαλι αλλα ισως τα φαινομενα να απατουν.Εχει σημασια αν ειχε επαγγελματικη αδεια?Λιγα πραγματα για να ξερω απο που να αρχισω.

Υ.Γ Ειμαι επαρχεια οποτε μην αναφερετε για συνεργεια κτλπ.

Υ.Γ2 Ειμαι προθυμος να αγορασω ενα τετοιο βανακι.Ειναι ευκολο να βρεις σε καλη κατασταση?Και ποσο θα κοστιζει ενα τετοιο?

Link to comment
Share on other sites

Για να σε βοηθησουμε ουσιαστικα φιλε portis πρεπει να ξερουμε τι μοντελο ειναι ποιας χρονιας δλδ, απο εκει και περα υπαρχουν τα παντα απο ανταλλακτικα φανοποιείας μεχρι οτι χρειαστεις, μεχρι αναρτησεις χαμηλωματος ΑΛΛΑ ΟΧΙ στην Ελλαδα. Θα πρεπει να κοιταξεις προς Αγγλια μερια και να παραγγειλεις.

Περισσοτερα για να σου πω και να αρχισεις να ψαχνεις πρεπει να μου πεις

1.το μοντελο (τη χρονια δλδ 1971, 1973, κλπ)

2.που εχει τα μπροστινα φλας (χαμηλα ή ψηλά)

3.εχει παραθυρα?

4.Ειναι επαγγελματικο?

Ανεβασε και καποιες φωτογραφιες θα βοηθουσε.

Edited by Stergios Pisiotis
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω.Θα επανελθω με πληροφοριες και φωτογραφιες.Ελπιζω να μη μου φαει μια περιουσια παντως...Αυτο με το εξωτερικο με τρομαξε λιγο :D

Ευχαριστω και παλι...

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω.Θα επανελθω με πληροφοριες και φωτογραφιες.Ελπιζω να μη μου φαει μια περιουσια παντως...Αυτο με το εξωτερικο με τρομαξε λιγο :rolleyes:

Ευχαριστω και παλι...

Δεν θα πρεπει να σε τρομαζει καθολου γιατι στο εξωτερικο υπαρχει μεγαλυτερη γνωση επανω στο συγκεκριμενο αντικειμενο. Στην Ελλαδα παλι ή που δεν θα ασχοληθουν καθολου αλλα και το χειροτερο θα σε αποτρεψουν και σενα να ασχοληθεις λογω αγνοιας ή που θα πεσεις σε κανενα αετονυχη που θα σε βλεπει σαν ορθιο πενηνταρικο!!!

Γι' αυτο μην απογοητευεσαι υπαρχει υλικο και τεχνογνωσια για να κανουμε μεσα απο το forum τα πραγματα πιο ευκολα.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.