Jump to content
GraveDigger

Συνάντηση μελών Κεντρικής-Δυτικής Μακεδονίας

Recommended Posts

Μετά από απαίτηση των μελών κανονίζεται μια συνάντηση για τα μέλη της Βορείου Ελλάδος διότι εσείς, τα μέλη του vw-club το ζητήσατε και ελπίζουμε να το στηρίξετε.

Την Κυριακή 24 Μαΐου τα μέλη της Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας δίνουν ραντεβού στη Βέροια, στις 12:00 ο Βασίλης (Billgr4) και ο Νέστορας (nestoras) θα σας περιμένουν στο parking του supermarket Μαρινόπουλος (πανω στην περιφερειακη οδο Βεροιας-Ναουσας).

Κατόπιν των απαραίτητων συστάσεων και φωτογραφιών, θα πιείτε το καφεδάκι σας στην καφετέρια LOUNGE που είναι από τις κεντρικές στη Βέροια και μετά κανονίζετε και για φαγητό ύστερα από επί τόπου συννενόηση.

Για να αποφευχθούν τυχόν παρερμηνίες να δηλώσω πως ο ¶ρης θα προσπαθήσει να παρευρεθεί ως υπεύθυνος συντονιστής του vwclub στην Β.Ελλάδα. Εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω να βρεθώ μαζί σας καθώς έχω κανονίσει να βρίσκομαι στην Πελοπόννησο, αλλά σας εύχομαι καλή επιτυχία στην συνάντησή σας και ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλες σε τακτική πλέον βάση.

Link to comment
Share on other sites

Πρωτα απ'ολα θα ηθελα να ευχαριστησω τον Φανη (GraveDigger) για την βοηθεια και στηριξη του στην συναντηση αυτη, καθως επισης και τον Αρη (White V GTI, ελπιζω να μπορεσεις να παρευρεθεις).. :D

Θα ηθελα να συμπληρωσω στοιχεια σχετικα με το σημειο συναντησης...

Ειναι το parking του supermarket Μαρινοπουλου το οποιο βρισκεται πανω στην περιφερειακη οδο Βεροιας-Ναουσας και συγκεκριμενα τα μελη που θα εισελθουν απο την Εγνατια Οδο θα συναντησουν μια μεγαλη διασταυρωση στην οποια δεν θα συνεχισουν ευθεια αλλα θα στριψουν δεξια για να εισελθουν στην περιφερειακη οδο οπου στη συνεχεια τα πραγματα ειναι ευκολα διοτι ειναι πανω στον δρομο (περιπου 2 χλμ μετα την διασταυρωση)...

Για τα μελη που θα ερθουν απο Ναουσα-Εδεσσα κλπ, θα πρεπει να παρουν το δρομο για την Εγνατια Οδο και συγκεκριμενα εισερχονται στην πολη της Βεροιας κι ακριβως μετα την γεφυρα και πριν το εθνικο σταδιο της πολης θα στριψουν αριστερα. Επειτα θα συναντησουν μια διασταυρωση με σηματοδοτη οπου θα συνεχισουν ευθεια. Κι εδω τα πραγματα ειναι ευκολα μετα, αφου ο δρομος παλι οδηγει στο supermarket Μαρινοπουλου..

12:00 μ.μ θα σας περιμενουμε εκει..

Οποιος χρειαστει περισσοτερες πληροφοριες να επικοινωνησει μαζι μου με pm ή στο τηλ. 6970331308

Ευχαριστω πολυ,

Βασιλης

Link to comment
Share on other sites

Ετσι.... 8P

Αντε κ η Κοζανη-Πτολεμαιδα να κατεβει μια βολτα... Σας περιμενουμε, οπως κ αλλα μελη εδω γυρω....

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.