bit Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 για τα καθίσματα να ξέρετε ότι δεν είναι σχεδίασης VW, ίσως μόνο ορισμένα να είναι παραγωγής VW, αλλά η σχεδίαση είναι τρίτων. Quote
TSAKHS-EYBOIA Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 Δεκαδες προμηθευτες εξαρτηματων εχει η VW,δεν ειναι ολα δικα της αρα δεν φερει 100% την ευθυνη. Καπου εχω και την λιστα που λεει τι της προμηθευει ο καθενας. Αυτο ομως δεν αναιρει το θλιβερο αποτελεσμα του τεστ καθισματος, αν ειναι δυνατον η εταιρια που φημιζεται για την ποιοτητα κατασκευης της να εχει τετοιας ποιοτητας ζωτικο εξαρτημα ασφαλειας στα αμαξια της Εαν συμφωνουν οι υπευθυνοι να φερω στην στηλη αυτοι αποτελεσματα αλλης δοκιμης και για αλλα μοντελα της Γ@μωτο μας περνανε αλλοι--Αχ ρε που θελουν οι σχεδιαστες Quote
Polakias Posted September 18, 2005 Author Report Posted September 18, 2005 (edited) Τι να πω! Δε ξέρω! Για αυτό το Test πρώτη φορά ακούω! Πίστευα ότι τα καθίσματα Polo/Golf είναι μια χαρά! Εγώ βέβαια αν βάλω Backet κάθισμα, θα βάλω όταν τελειώσουν όλες οι μετατροπές! Edited September 18, 2005 by Polakias Quote
TSAKHS-EYBOIA Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 -Ολοι αυτο πιστευαμε ομως η ADAC ειναι κολοσσος και οτι λεει ισχυει. Δεν ειναι η πρωτη φορα που αποκαλυπτει τα ασχημα σημεια Γερμανικων αμαξιων. Εαν συμφωνουν οι υπευθυνοι adw-mods να φερω στην στηλη αυτη τα αποτελεσματα αλλης δοκιμης και για αλλα μοντελα της -Να τα φερω να τα δουμε να πικραθουμε ολοι μαζι? Quote
Guest Stoilas Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 Δεν ανοίγεις ένα νέο θέμα? Quote
Kostas kostopoulos Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Polakias... ουτε να το σκεφτεις να κανεις κατι τετοιο ενα μπλοκαρισμα να γινει η μια χρονοκαθυστερηση στις δαγκανες την εβαψες την πατατα.... Απο εκει και περα τι το θες το ΑΒΣ πιο γρηγορα φρεναρεις .. ειναι μονο για να μην χανεις τον ελεγχο του τουτου.... ε δεν σε εχω και για κουλο ρε συ!! Βαλε μια διασταση παραπανω λαστιχα καλα.. και ενα κιτ μπροστινων φρενων απο κανα gti μαμα και εισαι οκ... Quote
Polakias Posted September 30, 2005 Author Report Posted September 30, 2005 Κάτι τέτοιο σκέφτομαι να κάνω τελικά! Μπροστά θα βάλω φρένα από Golf GTi σίγουρα! Πίσω θα αλλάξω άξονα γιατί φοράω ταμπούρα και θα βάλω φρένα από GTi Polo! Κάτι τέτοιο σκέφτομαι να κάνω! Quote