Jump to content

Polakias

Members
 • Posts

  1,250
 • Joined

 • Last visited

About Polakias

 • Birthday 04/06/1984

Contact Methods

 • MSN
  xgeges@gmail.com

User Information

 • Gender
  Male | Άνδρας
 • Δήμος
  Αττικής - Αθηναίων
 • Νομός
  Μη ορισμένος

User Profile

 • Interests
  Αυτοκίνητα, υπολογιστές και παιχνίδια!!!

Other Info

 • Car Type
  Golf MK 7

Recent Profile Visitors

7,572 profile views

Polakias's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

 1. Θα έρθω και εγώ μιας και είναι μια καλή ευκαιρεία να επισκεφθώ και το στρατόπεδο που ήμουν! Αλλά θα έρθω μονοήμερο ! So, count me in για το Σάββατο
 2. To Check Engine λες? Συνήθως αισθητήρας λ είναι αυτό... Αλλαγή πεταλούδας μου κάνει too much ...
 3. Ποιο laptop έχεις ρε αρχηγέ?
 4. Μπορείς να βρεις κάποια download από τη Ross-Tech, αλλιώς από Torrent. Όσον αφορά το καλώδιο, αν θες από Ελλάδα δύσκολα θα βρεις και σίγουρα θα σου πιάσουν ξέρεις τι! Αλλιώς μοναδική λύση και φθηνά ebay....
 5. Αυτό με το golf στην φωτογραφία με το διαλυμένο αμάξι νομίζω είναι για να δείξει από πόσα κομμάτια αποτελείται ένα αμάξι και το έκαναν σε μία παρουσίαση. Κάπου υπάρχει ένα ιστορικό για αυτό!
 6. Latou? Εκεί δίνουν ένα τεμάχιο, και όχι ομαδική αγορά! ! Αλλά μη φεύγουμε από το θέμα!
 7. Λοιπόν! Έχω στείλει ήδη την αίτηση μου για κάρτα μέλους! Την περιμέναμε όλοι αυτή τη στιγμή, ας την αγκαλιάσουμε!
 8. Χαχαχα! Έλα, για πες μου και άλλα να δω τι λέει το τωρινό ΔΣ για τους παλιούς, θα περάσουμε ωραία! Πες μου και άλλα να γουστάρω! ¶ντε ρε κοίτα την δουλειά σου, και ρώτα τους doggy, doumasj, nikkosnet τι είμαι και τι έχω κάνει εδώ μέσα! Παρακαλώ τους παραπάνω να λάβουν τα μέτρα τους και να απαντήσουν τώρα στα μέλη τους! Έλα doggy να σε βλέπω να απαντάς! Πες τους, έχω φάει τίποτα? Ή αντιθέτως μου οφείλεις ένα ευχαριστώ για τα χρήματα τα προσωπικά και τον χρόνο που έχω σπαταλήσει, όπως όλοι μας για αυτήν εδώ την κοινότητα??? Γυρίζω στην δουλειά μου, καλό απόγευμα!
 9. Μιλάς σε εμένα για χρόνο? Ξέρεις από πότε είμαι εδώ μέσα? Ξέρεις τι έχω αναλάβει εγώ εδώ μέσα? Έχεις βάλει εσύ την υπογραφή σου για να γίνει επίσημο το vwclub? Έχεις ασχοληθεί να τρέχεις από εδώ και από εκεί, να μιλάς με υπεύθυνους, να κλείνεις συναντήσεις και να παίρνεις μέρος σε συζητήσεις ΔΣ? Για σταμάτα σε παρακαλώ, και μη κάνεις σαν παιδάκι που μόλις τελείωσε το δημοτικό! Σε παρακαλώ πολύ πρόσεχε σε ποιους μιλάς και απευθύνεσαι!
 10. Τουμπεκί δε πρέπει να κάνω ούτε εγώ, ούτε κανένας άλλος που έχει δώσει χρόνο σε αυτό το club. Και δεύτερον, το polo club ήτανε εξ αρχής να πορευτεί μαζί με το vwclub, αλλά ακόμα να το πει ο doggy! Το ξέρει καλά ο ίδιος! Οπότε, τουμπεκί εσύ τώρα! Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς αν δε ξέρεις!
 11. Κούλη εγώ θα σταματήσω κάπου εδώ! Γιατί, σπληλώνουν διάφορα άτομα με τα οποία έχουν δημιουργήσει αυτό εδώ το χώρο! Γιατί δεν ήτανε ένας, αλλά αν θυμάστε καλά, ήμασταν όλοι μαζί, και ακόμα η υπογραφή μου, όπως και πολλών άλλων υπάρχει στα πρακτικά σας, και δε μιλάει κανείς για αυτό! Εσύ με ξέρεις πολύ καλά προσωπικά, και ξέρεις πολύ καλά τα λόγια που μου έλεγες. Δε θα πω κάτι παραπάνω! Εσύ συγκεκριμένα είσαι ένα πολύ σωστό άτομο και δε θέλω σε καμία περίπτωση να τα τσουγκρίσω μαζί σου. Αυτά, καλή συνέχεια να έχετε, και τα λέμε στο ATS. ΥΓ. Και προδότες να λέτε αυτούς που αντιγράφουν το δικό σας όνομα, και όχι κάποιους που ήθελαν να πορευτουν μαζί σας! Αλήθεια, Κώστα (doggy) έχεις να πεις κάτι για αυτό που είπα μόλις τώρα???
 12. Εννοείται ότι από την τσέπη μόνο θα τα επέστρεφα! Εγώ το εννοώ αλλιώς! Ότι δεν έχω κάνει τίποτα παράνομο, και ότι τα γύρισα πίσω χωρίς να επιβαρύνω κανέναν! Μη διαβάζεις επιφανειακά, σε παρακαλώ δηλαδή! Το Αίσωπος το προσπερνάω, διότι θα πω λόγια που δε πρέπει!
 13. Εγώ μιλάω γενικά, και δεν αναφέρθηκα σε καμία κλεψιά και τα λοιπά! Λέω ότι απλά δεν υπάρχουν αποδείξεις, και απλά μιλάω για το νομικό κομμάτι που αναφέρεσαι! Μη βάζεις λόγια στο στόμα μου που δεν είπα! Εσύ καλά θα κάνεις κάποτε να βουλώσεις το στοματάκι σου, γιατί είσαι και άσχετος πανάθεμα σε! Δε νομίζω φίλε μου να έχω κάνει κάτι παράνομο! Καμία παράνομη δοσοληψία! Και ένα χρέος που υπήρχε από εμένα, διότι είχα πέσει θύμα κλοπής μία ωραία μέρα, και από το πορτοφόλι μου σηκώσανε 800 euro, και μερικά από αυτά (το μικρότερο ποσό) ήταν του club τα οποία δανείστηκα για να συνεχιστούν οι παραγγελίες ΣΑΣ, τα γύρισα πίσω από την δικιά μου τσέπη! ΟΚ? Αν έχεις να πεις κάτι πες το δημόσια! Εγώ δεν ανήκω πια στην ομάδα των MOD, οπότε δε με νοιάζει ό,τι και να πεις!
 14. Δε νομίζω να μπορεί να αποδειχθεί νομικά κάτι, διότι και να φαγωθούν κάποια λεφτά υπάρχουν πολλοί τρόποι "νομικά" να τα καλύψεις! Εδώ τρώνε άλλοι και άλλοι μεγαλύτεροι και δεν βγάζει κανείς άκρη! Η δημόσια αρχή σε τι να αναλάβει? Σε κάτι που δεν υπάρχουν αποδείξεις για διακίνηση χρημάτων? (Πέρα από την πλάκα, ποτέ δε δώθηκε σε κανέναν απόδειξη για κάποιο π.χ. μπλουζάκι, άρα υπάρχει παρανομία εδώ!). Οπότε, τι θα πεις στο δικαστήριο, όχι δεν έκλεψα? Ή θα πει το μέλος, μου έκλεψε? Δυστυχώς θα πάτε και οι δύο μέσα γιατί συμβάλλατε σε παράνομη αγοραπωλησία που δεν εμπλέχτηκε η εφορία!!! Οπότε καλό είναι να μη μιλάμε για δικαιοσύνη σε θέματα που δεν υπάρχει απόδειξη εκ της εφορίας!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.