Jump to content
Elias_MKIV

Πρόβλημα Με Τα Παράθυρα Σε Golf Iv 1.4 '00

Recommended Posts

Το πρόβλημα το έχει ένας φίλος στο Golfaki του. Όπως αναφέρω και στον τίτλο είναι μοντέλο του 2000. Όταν λοιπόν γυρίσει τον διακόπτη απλά, χωρίς να ανάψει τη μηχανή, το παράθυρο του οδηγού κατεβαίνει πατώντας το διακόπτη προς τα κάτω αλλά δεν ανεβαίνει πατώντας τον προς τα επάνω. Εαν ανάψει τη μηχανή, το παράθυρο του οδηγού ανεβαίνει μόνο αν πατήσει το διακόπτη προς τα κάτω και δεν κατεβαίνει με τίποτα, ούτε με την αντίθετη φορά(προς τα επάνω) του διακόπτη. Επίσης, οι καθρέφτες δεν μπορουν να ρυθμιστούν. Επιπροσθέτως, το παράθυρο του συνοδηγού δεν δουλεύει από την πλευρά του οδηγού. Από τη πλευρά του συνοδηγού όλα δουλεύουν κομπλέ. Πιστεύω πως έχει χαλάσει η μονάδα που υπάρχει μέσα στην πόρτα του οδηγού(Driver's side door Control Module). Έχει συναντήσει κανείς κάτι αντίστοιχο???

Link to comment
Share on other sites

πιο πιθανο μου φαινεται να εχουν κοπει καλωδια στο ανοιγμα τις πορτας του οδηγου που ειναι μεσα στη λαστιχενια φουσκα

Ευχαριστώ για την απάντηση. Από ότι με ενημέρωσε εχθές του το παρουσίασε εν κινήση, μετά από κάποια ανωμαλία του δρόμου. Πολύ πιθανό να έχει χαζοξεκουμπώσει η ''φίσα'' που καταλήγει στη μονάδα χειρισμού (Door Control Module) που βρίσκεται μέσα στη πόρτα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει επαφή σε όλα τα pins και να μην περνάνε όλες οι εντολές. Όταν μπορέσω να το τσεκάρω θα αναφέρω και το πρόβλημα, έτσι ώστε να γνωρίζουμε, σε αντίστοιχη περίπτωση κάποιου φίλου, τι μπορεί να φταίει.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.