Jump to content
makar1le

Συναγερμός Και Bluetooth

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά. Είμαι κάτοχος passat 1.4 tsi και την Δευτέρα παρέλαβα από Filosidi το 1,2 tsi comfortline polo με extra μόνο συναγερμό και bluetooth (όχι μαμά)για την σύζυγο. Παρατηρώ ότι πατώντας για δεύτερη φορά το κουμπί του κλειδώματος στο polo μπαίνει σε λειτουργια η σειρήνα του συναγερμού και ανοιγοκλείνουν τα φώτα (σαν να έχει γίνει παραβίαση), είναι φυσιολογικό αυτό ή έχει κάνει ματσολιά ο ηλεκτρολόγος (οταν λεεω δεύτερη φορά εννοώ όταν είναι ήδη κλειδωμένο και με συναγερμό το αυτοκίνητο και ξαναπατήσω το κουμπί του κλειδώματος.

Link to comment
Share on other sites

Λογικά όταν είναι ήδη κλειδωμένο και ξαναπατάς το κουμπί κλειδώματος πρέπει να μπαίνει σε λειτουργία πανικού, που πάει να πει αρχίζει να χτυπάει ο συναγερμός κανονικά (τουλάχιστον έτσι έκανε και σε μένα παλαιότερα στο παλιό μου αυτοκίνητο όταν πάταγα δεύτερη φορά το κλείδωμα). Δε νομίζω να έχει κάνει κάποιο λάθος ο ηλεκτρολόγος.

Link to comment
Share on other sites

μήπως εχεις εναν συναγερμο GT alarm ή κάπως έτσι? αν ναι, έχουμε τον ίδιο και απλά έτσι λειτουργει...ειναι σαν κουμπι πανικου!

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω παιδια. Μαλλον ετσι θα ειναι. Απλα στο passat πατωντας δευτερη φορα το κουμπι κλειδωματος απλα αναβουν τα φωτα και δεν ενεργοποιειται ο πανικος.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.