Jump to content
Chrissss

Συναγερμοι Και Αντικλεπτικες Μεθοδοι

Recommended Posts

Χαιρετω ολους τους συνοδοιπορους VWκιδες του Forum - Ειναι το πρωτο μου Post αν και κατοχος VW για πανω απο 8 χρονια...

Ηθελα να αναφερθω στο θεμα αντικλεπτικες μεθοδοι για τα αυτοκινητα μας , μιας και οι κλοπες εχουν αυξηθει κατακορυφα στη χωρα μας και ειδικα στην Αθηνα. Εψαχνα μερες στο Internet για να δω τι παιζει με συναγερμους κτλ. και εβγαλα τα εξης συμπερασματα

1. Ο Συναγερμος εχει σκοπο μονο να καθηστερησει τον επιδοξο ληστη και σε καμια περιπτωση να αποτρεψει την κλοπη...

αμα ψαξεται θα καταλαβεται οτι οι ληστες ειναι 10 χρονια μπροστα απο υπαρχοντα συστηματα ασφαλειας! Μπορει ομως να αποτρεψει τις μικροκλοπες π.χ. Ηχοσυστημα...(συνηθως αυτοι οι ληστες αποφευγουν αυτοκιηνητα με καλους συναγερμους)

2. Τα συστηματα GPS ειναι σχεδον αχρηστα αφου ο δεκτης ειναι παντα σε κοινη θεα και συν της αλλης οι επαγγελματιες τα φορτωνουν σε φορτηγα(κατα κορον τα μικρα οπως τα smart)

3. ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι ηλεκτρολογοι αυτοκινητων προτεινουν τους κρυφους διακοπτες για διακοπη παροχης ρευματος στην αντλια βενζινης!

Ειναι σιγουρα η πιο αποτελεσματικη μεθοδος (αν και εγω το σκεφτομαι οσο αφορα το ρισκο που παιρνεις σε περιπτωση που κατι παει στραβα με την καλωδιωση και μεινεις στη μεση του πουθενα η ακομα χειροτερα με 200 χιλιομετρα στο κοντερ...λιγο παρανοικο αλλα ο φοβος φυλαει τα ερμα...). Ενας κλεφτης δεν θα αφιερωσει μιση ωρα για να ψαξει κατω απο το αυτοκινητο για τη συγκεκριμενη καλωδιωση και φυσικα δεν εχει ραμπα....

4. Η αντικλεπτικη προσταστια πρεπει να ειναι συνδυασμενη, δηλ. μια καλη μπαρα για κλειδωμα τιμονιου πενταλ καθυστερει αρκετα τον ληστη...(μην ξεχναται πως οι καινουργιοι ληστες εχουν ειδικοτητα στα ηλεκτρονικα..και ψαχνουν τα πιο ευκολα αυτοκινητα..)

5. Βεβαια αν εχετε σκοπο να αφησετε καιρο το αυτοκινητο σας παρκαρισμενο , τοτε η αφαιρεση του εγκεφαλου ειναι η καλυτερη λυση.

6. Παντα οι κλεφτες πριν κανουν τη ζημια φροντιζουν να τσεκαρουν τι συναγερμο εχετε στο αυτοκινητο . Γιαυτο ποτε μα ποτε δεν αποκαλυπτουμε τον τυπο του συναγερμου με αυτοκολητα. Επισης λυση του συναγερμου σε νυκτερινες ωρες κατα εξακολουθηση πρεπει να μας βαλει σε υποψιες οτι μπορει να χαιρετισουμε το αυτοκινητακι μας τις επομενες μερες...(ειναι παγια τακτικη καθως αν ακουμε το συναγερμο καθε μερα στο τελος βαριομαστε να βγουμε στο μπαλκονι να δουμε τι παιζει...)

7. Βαλτε συναγερμο που να τροφοδοτειται απο 2η ανεξαρτητη μπαταρια- οι καλοι συναγερμοι συνηθως ετσι λειτουργουν

Link to comment
Share on other sites

:whistling: - το εχουμε ξανασυζητησει για το διακοπτακι ,μερικοι λενε οτι μπορει να βγαλει ζημια στον εγκεφαλο [παραδειγμα το διακοπτακι στο βολαν που οντως κραταει σφαλμα] ,στα 1-4-6 συμφωνω ενω να προσθεσω τα Jammers που εχουν τα κλεφτρονια και τους κωνους για αποσπωμενο τιμονι που βαζουν μερικοι οδηγοι (!)
Link to comment
Share on other sites

ενα πραγμα εχω να σας πω με το θεμα κλοπη...δεν αφηνουμε ποτε τα κλειδια του αυτοκινητου μας οταν μας το πλενουν.ειμαστε εκει γιατι πανε και βγαζουν αντικλειδι με το εμομπιλαιζερ και τον συναγερμο και κλεβουν το αυτοκινητο σαν κυριοι...ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.