Jump to content

polo_6566

Members
 • Posts

  3,864
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by polo_6566

 1. Για βασικά πακέτα μίλησα όχι για γυαλίσματα τα οποία προφανώς πρέπει να γίνει εκτίμηση μετά απο επίσκεψη. Πλύσιμο,πηλός,κάποιο pre wax cleanser ίσως ή κάποιο glaze και τέλος wax/sealant για οχήματα ανάλογων μεγεθών.Σε πολλά ξένα detail sites τα sessions έχουν περιγραφή και τιμές.
 2. Τιμοκατάλογος θα έπρεπε να υπάρχει,παροχή υπηρεσιών είναι.Για βασικά πακέτα τουλάχιστον ώστε να παίρνει μια ιδέα ο ενδιαφερόμενος ή να γνωρίζει που κυμαίνεται το κόστος της υπηρεσίας που επιθυμεί.Απο κει και πέρα για ειδικές περιπτώσεις ή extra εργασίες που πρέπει να γίνουν ανάλογα την περίπτωση,ορθά θα πρέπει να γίνει εκτίμηση του κόστους και αν προκύψει τελικά,συμφωνία.Γνώμη μου.
 3. Πάντως τις περισσότερες ποινές πρέπει να τις έχει με διαφορά ο Κώστας(doggy).Χρόνια τώρα τον θυμάμαι να αυτοτιμωρείται συχνά πυκνά.Γειά σας παίδες!
 4. Καλή τιμή,δυστυχώς δε υπήρχαν σε στοκ πριν λίγο καιρό που χρειάστηκα λάδια για να κάνω service και έτσι τσίμπησα τα Gastrol Edge.thanks for sharing Nick.
 5. Στο manual του αυτοκινήτου αναφέρεται η λειτουργία.
 6. χαζοί γείτονες. Η οδοντόκρεμα καθαρίζει τα δόντια πάντως.
 7. Λογικό,ψηφίζω κλειδαρά και εγώ.
 8. Δεν είναι σοβαρά τα προβλήματα που περιγράφεις,μικροθεματάκια ναι είναι.Για 14000 που έδωσες είσαι άρχοντας,μην το πεις πουθενά,το πολακι σου είναι σούπερ.Άλλοι δίνουν τα 2πλα και παίρνουν κινητήρες στο χέρι!
 9. Πως ξεκλείδωσες;Έσπασες το τζάμι;
 10. Για τα αναλώσιμα δες και παρήγγειλε τα στο g-market.gr Τα έχει όλα σε καλές τιμές και εξυπηρέτηση.Αν δεν βρίσκεις άκρη με τους κωδικούς που χρειάζεσαι,πάρε τηλ,δώσε κωδικό κινητήρα και θα σου πουν ακριβώς ποια αναλώσιμα είναι κατάλληλα για τον κινητήρα σου. 3.6 λίτρα με το φίλτρο λαδιού,θα χρειαστείς δλδ 4 λίτρα λαδιού ή 1 4λιτρο αν προτιμάς.Μπουζί θα βάλεις τα προβλεπόμενα.Τσέκαρε με τον κωδικό του κινητήρα σου σε κατάστημα αντ/κων ή δες σε site κατασκευαστών.
 11. Ολοκαίνουργιες αντλίες νερού για κάθε κινητήρα vw με 60 ευρώ με τα μεταφορικά από το ebay.co.uk Τσεκάρετέ το δεν γράφω κουταμάρες.Πρός τι τα 245 ευρώ για μια ανακατασκευασμένη,δεν καταλαβαίνω. anyway,47000 χλμ,4 χρόνια λειτουργίας,σε caxa,δεν έχει κάνει κιχ(και ελπίζω έτσι να μείνει).Το μοτέρι είναι όντως διαμάντι.
 12. Με διαγνωστικό VAS ή VCDS.
 13. polo_6566

  Plasti Dip

  δες και στο ebay.
 14. http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=38464&hl=+long%20+life%20+service#entry401885
 15. Μπορείς να βάλεις λιπαντικό προδιαγραφών 502.00 αν δεν ακολουθείς long life service ή προδιαγραφών 504.00 αν ακολουθείς lls.
 16. Καλοφόρετα τα denso Αλέκο. @Παιδιά δεν ξέρω αν είναι καινούργια ή παλιά,δεν γνωρίζω αν έχουν και διαφορές ποιοτικά ή κοστολογικά.Τα έχω ένα χρόνο περίπου στο κουτί τους και δεν τα άλλαξα τα ''μαμά'' αφού όπως ελέχθησαν στο γενικό service των 40κ χιλιομέτρων περίπου,ήταν σχεδόν καινούργια.Αλλαγή στις 60κ σύμφωνα με τον κατασκευαστή και βλέπουμε.Η αντ/πια υποθέτω βάζει άλλη μάρκα,δεν το ξέρω σίγουρα.Τα συγκεκριμένα πάντως είναι κατασκευασμένα για τον CAXA,προφανώς και για άλλα μοτέρ επίσης.
 17. Όχι,θα τα βάλει ο μάστορας στο συνεργείο όταν χρειαστεί να αλλαχτούν.Φοβάμαι να βάλω χέρι στην αφαίρεση των πολλαπλασιαστών μην σπάσω κάποιον και δεν ξέρω πόσο σφιχτά να βιδώσω τα μπουζί.Συνήθως χρησιμοποιούν ροπόκλειδο για το ακριβές βίδωμα τους,οι περισσότερο έμπειροι υποθέτω δεν το χρειάζονται.
 18. Οι τιμές είναι ίδιες πάνω κάτω και στα 2 brands.Tnx!
 19. Κανένα πρόβλημα εφόσον είναι συμβατά με τον CAXA.Πόσο κόστισαν αν επιτρέπεται?
 20. Για τον λόγο αυτό σκέφτομαι να τα προτιμήσω Στέλιο.
 21. Καλύτερα έλεγξε τα μπουζί αν είναι εντάξει πρίν προχωρήσεις στην αγοράς τους.Πρόλαβα να τα αγοράσω για να τα αλλάξω κοντά στα 40κ χιλιόμετρα αλλά σύμφωνα με τον κατασκευαστή πρέπει να αλλάχθούν στα 60κ.Όντως όταν ελέχθησαν στο συνεργείο κατά το γενικό service,ήταν σχεδόν καινούργια.Τα μπουζί του 122 δεν είναι φθηνά,είναι πλατίνας και τα αγόρασα από το g-market πρός 12 ευρώ το ένα,σύνολο 48 η 4αδα. http://www.g-market.gr/ProductDetails/NGK-PZFR6R.aspx Τα έχει και το Saveltrade,ακριβότερα,στα 55 ευρώ η 4αδα .http://www.saveltrade.gr/index.php?product_id=1097&page=shop.product_details&category_id=108&flypage=flypage.tpl&option=com_virtuemart&Itemid=1
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.