Jump to content
Neha

Ενοχλητικός Θόρυβος Golf Iv

Recommended Posts

Καλησπέρα Φίλοι μου, το τελευταίο καιρό σε κάθε ανωμαλία του δρόμου ακούγεται ένα τακ - τακ - τακ επαναλαμβανόμενο από τις πίσω αναρτήσεις. Επίσης με το στρίψιμο του τιμονιού σε στάση, πάλι απο πίσω ακούγεται ενας τριγμός. Στην αντιπροσωπία μου είπαν ότι το πρόβλημα προέρχεται από τις βάσεις των αμορτισέρ και ότι τα σινεμπλόκ είναι εντάξει.

Κάποιος που να αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα?

Καμιά ιδέα?

Υ.Σ. Οι βάσεις των αμορτισέρ πόσο περίπου κοστίζουν?

Edited by Neha
Link to comment
Share on other sites

Όλα οι ήχοι πλέουν έχουν εξαφανιστεί. Από τα χάλια αμορτισέρ που φορούσε το αυτοκίνητο δημιουργήθηκαν όλοι αυτοί οι θόρυβοι. ¶λλαξα αμορτισέρ, βάσεις αμορτισέρ και μπροστα σινεμπλόκ (από S3 εννοείται) και όλα είναι εντάξει τώρα.

Link to comment
Share on other sites

και ποσο σου κοστισε ολο αυτο??τον ιδιο θορυβο εχο και εγω απο πισω και δεν ξερω απο που ερχεται.τι αμορτισερ αλλαξες και ποσο οι βασεις και τα σινεμπολκ αν ειναι ευκολο για να ξερω τι με περιμενει...ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Εχω κι εγω αυτα τα κλακ κλακ και ακουγονται πισω ψηλα στους θολους. Εχω λυση ολο το πισω μερος για να βρω απο που προερχονται οι τριγμοι.

Εβγαλα και τα αμορτισερ και ο θορυβος πρεπει να προερχεται απο τα μαυρα bilstain αμορτισερ λογικα.

Αυτο που θελω να δω, ειναι πως μπορω να ανοιξω τις πισω μοκετες στις κολωνες διπλα απο την πισω πορτα δεξια και αριστερα γιατι εκει εχει εσωτερικα, καλωδια και φις, μηπως αυτα κανουν θορυβο, αλλα δεν ξερω πως βγαινουν.

Link to comment
Share on other sites

Πρεπει να ξηλωσεις τις βασεις απο την ετατζερα, ποιανουν με πλαστικα παξιμαδια μεσα στο πορτπαγκαζ και κατω απο την πλατη του καθησματος, μετα τα πλαστικα στις κωλωνες ειναι κουμπωτα, βγαζεις απο τις ακρες το λαστικο της πορτας που ποιανει πανω τους και το τραβας ελαφρα προς τα εξω, υπαρχει περιπτωσει τραβοντας το να σπασουν τα κλιπς που το κρατανε πανω στην λαμαρινα, οποτε καλα ειναι να τα αλαξεις μετα, ειχα ξηλωσει το αριστερο για να το πλυνω επηδει ειχε ενα λεκε, ειναι ευκολο...

Σε ευχαριστω πολυ

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.