Jump to content
Speedy

Η Μτμ Βελτιώνει Το Vw Golf Gti Και Gtd

Recommended Posts

mtm_logo2.jpg

Τις προτάσεις της για την ενδυνάμωση των εκδόσεων GTI και GTD του Volkswagen Golf VI παρουσίασε η γνωστή εταιρεία βελτίωσης ΜΤΜ. Ξεκινώντας από το δημοφιλές στην Ευρώπη αλλά όχι και τόσο στη χώρα μας, Golf GTD, να πούμε πως η ΜΤΜ αναβαθμίζει την ηλεκτρονική διαχείριση του κινητήρα του αυξάνοντας την ισχύ από τα 170 στα 205 άλογα και την ροπή από τα 35,7 kgm στα 38,7 kgm, προκαλώντας αντίστοιχη βελτίωση των επιδόσεων: το GTD της ΜΤΜ επιτυγχάνει 0-100 km/h μέσα σε 7,1 δευτερόλεπτα, επτά δέκατα δηλαδή γρηγορότερα από το εργοστασιακό… αδερφάκι του. Βέβαια, η ΜΤΜ έχει δημιουργήσει και νέα εξάτμιση με τετραπλές απολήξεις και διάμετρο 80mm, ενώ προσφέρει επίσης λύσεις για την ανάρτηση, τα φρένα και τις ζάντες, για πιο πλήρη προσέγγιση. 800 ευρώ κοστίζει η αναβάθμιση του μοτέρ, ¤1500 οι ζάντες 18 ιντσών και ¤1900 οι 19άρες.

Το VW Golf GTI από την άλλη στη χώρα μας έχει διαπρέψει εμπορικά σε κάθε του γενιά και το ίδιο αναμένεται και για την έκτη γενιά - και η πρόταση της ΜΤΜ παρέχει ακόμα ένα κίνητρο για την αγορά του. Η ΜΤΜ έχει δημιουργήσει τέσσερα στάδια αναβάθμισης του μοτέρ, που ξεκινούν από τα 270 άλογα και φτάνουν στα 310, 100 περισσότερα από την εργοστασιακή έκδοση. Με αλλαγές στην ECU, την τουρμπίνα και βέβαια την εξάτμιση το αυτοκίνητο παράγει επίσης 41,8 kgm ροπής (28,6 kgm εργοστασιακά) και αποκτά τελική ταχύτητα 270 km/h και επιτάχυνση 0-100 km/h σε 5,7 δεύτερα.

Εκτός αυτών η ΜΤΜ διαθέτει τις νέες της ζάντες Bimoto 19 ιντσών, που μπορούν να φιλοξενήσουν τα νέα της φρένα με δίσκους διαμέτρου 380mm, ενώ προσφέρει και ανάρτηση που χαμηλώνει το αμάξωμα κατά 30mm.

Πηγή: sportdrive.gr

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.