Jump to content
orfeas2009

Κέρωμα Καινούριου Polo 1.2 Tsi

Recommended Posts

Ποια κεριά θεωρούνται καλύτερα για καινούριο αυτοκίνητο? Υποτίθεται πως δεν θέλουμε μέσα κάποιο είδος γυαλιστικού αλλά μόνο κερί αφού ως καινούριο γυαλίζει πολύ από μόνο του.. Ο κατασκευαστής προτείνει σκληρού τύπου..τι είναι αυτό?

Link to comment
Share on other sites

γιατι δεν ριχνεις ενα βλεφαρο στο τοπικ ''φροντιδα αυτοκινητου'';θα βρεις πολλα να διαβασεις.σκληρο κερι εννοει κερι σε μορφη παστας.το κερι δινει γυαλαδα και δεν εχει σχεση με τις γυαλιστικες αλοιφες.

Link to comment
Share on other sites

Χωρίς να είμαι ειδικός, αλλά από όσα έχω διαβάσει και έχω δοκιμάσει ο ίδιος, ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση του κερί είναι το Collinite 845. Βέβαια πρέπει πρώτα να πάρεις και ένα καλό σαμπουάν με ουδέτερο pH ώστε να μην σου καταστρέφει το κέρωμα με το πλύσιμο. Για αυτό το σκοπό καλό είναι ένα Sonax(κίτρινο χρώμα) που μπορείς να το βρεις παντού (Praktiker, Carrefour ....) και το ΝΧΤ της Meguiars το οποίο στην Ελλάδα θα το χρυσοπληρώσεις. Εφόσον για τη χρήση των παραπάνω θα χρειαστείς γάντι πλυσίματος, πανιά microfiber και pads, καλό θα ήταν να κάνεις μία παραγγελία από My link με ότι χρειάζεσαι όπου και ποιοτικά προιόντα θα πάρεις και σε normal τιμή!!!

Καλό site για να παίρνεις ιδέες και απόψεις είναι το My link

Πιστεύω να σε βοήθησα κάπως

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.