Jump to content
giorgos1234

Φιλτροκουτι Ή Φιλτροχοανη?

Recommended Posts

καλα καταλαβες οτι απειλω?.μαλλον εχεις θεμα συνενοησης οταν μιλας σε ασυγχρονη βαση κ εξ αποστασεως κ δεν καταλαβαινεις την αλλη πλευρα. δε πειραζει εξαλλου υπαρχει κ ιστορικο.κ το τι λενε οι αλλοι κ το τι λεμε

anyway επειδη παρεξηγεις παρα πολυ ευκολα κ δεν καταλαβαινεις τις προθεσεις της αλλης πλευρας να σε παρακαλεσω εαν σου αρεσει να γραφεις σε φορουμ να εχεις διαθεση για επικοινωνια κ οχι για παρεξηγησεις(το λεω φιλικα χωρις ιχνος ειρωνειας)

κ για να συνεχισω αλλα κ να επεξηγησω(γιατι διακρινω οτι δεν μπορεις να καταλαβεις καθως δεν γνωριζεις το ιστορικο αλλα ουτε και φαινεται να το εψαξες) το παραπανω δικο μου ποστ

'τωρα μη με βαλεις να ψαχνω ποστ να τα κανω paste" ο ποιητης ηθελε να πει οτι σε παλαιοτερα ποστ που εγιναν σε αλλο thread οταν αναλυαμε το θεμα εισαγωγες και ειδικα την carbonio πουθενα δεν ειχε αναφερθει οτι για να μπει η carbonio θελει κοψιμο το καπακι αλλα κ με τον τροπο που ειχε πλασαριστει το προιον ο χρηστης-αγοραστης καταλαβαινε οτι υπαρχει εκδοση για 2.0 , 1.8 και για 1.4!.

τα ποστ που αναφερω ειναι συνομιλιες μεταξυ των χρηστων (μεταξυ εμου του κωστα@apr και υπολοιπων μελων πριν καν εμφανιστεις εσυ στην ολη συζητηση αλλα και σε αλλο thread)

οτιδηποτε θελησεις η δεν καταλαβες ελα σε προσωπικη επικοινωνια μαζι μου μεσω PM

Edited by mourh
Link to comment
Share on other sites

Το μικρό το BMC κανει σε 1.6 FSI? Να το συνδεσω στο σωληνα που παει στη μαμισια σκουπα της μετωπης, να βαλω το δικο του σωληνα να παιρνει αερα απο την κατω σιτα της θεσης του οδηγου και να βγαλω το εργοστασιακο φιλτρο απο το μαμα καπακι-φιλτροκουτι. Ετσι το σκεφτομαι. Θα χω προβλημα με το MAF? Θα εχει πιο καλο ηχο το ρουφηγμα του κινητηρα? Θα δωσει κανα μουλαρακι? υπαρχει κανενας να το εβαλε σε ατμοσφαιρικο κινητηρα? ριχτε καμια ιδεα γιατι τις επομενες μερες μαλλον θα το τσιμπησω.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.