panos7424 Posted December 16, 2005 Report Posted December 16, 2005 Ο πατέρας ενός φίλου μου πρόσφατα αγόρασε να Passat 2.0 FSI. Στην αρχή ήταν όλα Ο.Κ αλλά στην πορεία και ενώ το αμάξι ήταν στο στρώσιμο άναψε το Check Engine πιθανότατα από κακής ποιότητας καύσιμο. Του είπα να το γεμίσει με 100άρα μήπως και σβήσει η ένδειξη αλλά τίποτα. Τελικά το αμάξι πήγε στο συνεργείο και με το διαγνωστικό του έσβησαν το λαμπάκι. Το πρόβλημα τώρα είναι ότι το αμάξι παίρνει πρωτοβουλίες από μόνο του και μερικές φορές αρνείται να πάρει μπροστά. Στην αρχή παίρνει κανονικά. Αν το σβήσεις και προσπαθήσεις ξανά, δεν παίρνει και μπορεί να περιμένεις κανά 20λεπτο. Έχει ιδέα κανείς ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα του? Quote
konstantinos passat Posted December 16, 2005 Report Posted December 16, 2005 Μηπως παιζει τιποτα με τους αισθητηρες λ? Quote
giannispolo Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 ποσο καιρο το έχει?. κακη ποιοτητα καυσιμου Quote
Guest Sir Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 Τα αστερια στην αντιπροσωπεια δεν μπορεσαν να βρουν τι εχει?? Να παει να τους το αφησει και να τους πει "κοψτε το λαιμο σας καντε το να δουλεψει"... Δινουμε ενα καρο λεφτα για να παρουμε VW για να πηγαινουμε απο τον πρωτο μηνα στο συνεργειο δλδ??.... Quote
ounkas Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 θελει και λιγο τριξιμο τα δοντια στα συνεργεια και στις αντιπροσωπειες..δε θελει και πολυ ευγενια και ανεκτικοτητα γιατι δωσε θαρρος στον χωριατη να σε ανεβει... γι αυτο πιεστε λιγο,και πανω απο ολα απαιτηστε.. Quote
nikkosnet Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 Το πας το αφηνεις, τους λες ψαξτε το, βρειτε το, λυστε το. Που να βαλεις χερι και τι να κοιταξεις μονος? Η μονη λυση και στα πλαισια της εγγυησης ειναι αυτη. Quote
panos7424 Posted December 26, 2005 Author Report Posted December 26, 2005 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Το αμάξι τελικά πριν μέρες μέρες έμεινε στο δρόμο εντελώς ξάφνικα. ¶ρχισε να ρίχνει στροφές και έσβησε στη μέση του δρόμου. Επειδή δεν γινόταν να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση (είχε δεν είχε 3000km) ο ιδιόκτητης πήρε τηλέφωνο την totalcare να έρθουν να το πάρουν και έφυγε για Xίο με το καράβι όπου έχει εξουσιοσοτημένο συνεργείο. Εδώ που μένω εγώ (Μυτιλήνη) ξέρουν μόνο να τα πουλάνε, δεν έχουν ούτε συνεργείο εξουσιοδοτημένο και άμα πάθει τίποτα σου λένε, εμείς δεν ξέρουμε τίποτα. Τελικά η αιτία του προβλήματος ήταν κακής ποιότητας καύσιμο το οποίο έκανε ζημιά στο εγκεφαλάκι που έχει η αντλία βενζίνης. Αυτό τουλάχιστον ήταν το πόρισμα! Ίδωμεν... Quote
Guest SpyrosA Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 Λοιπόν φίλε άκου και τη δική μου εμπειρία!!! Διαθέτω και εγώ το ίδιο αμάξι στα ίδια κυβικά! Ενώ πήγαινα στο δρόμο με ταχύτητα 40 χλμ περίπου ξαφνικά και χωρίς καμία αιτία έσβησε ο κινητήρας!!!! Ομολογώ ότι τα έχασα καθώς δεν το περίμενα από ένα καινούργιο αμάξι (είχε κάνει κάτω από 1000 χιλιόμετρα)! Το έσπρωξα στην άκρη και κατόρθωσα να το θέσω σε λειτουργία μετά από 5 πατήματα της μίζας. Την άλλη μέρα το πήγα στο service της VW και μετά από τεχνικό έλεγχο δεν βρήκαν καμία βλάβη (Σημ. Δεν ξέρουν την τύφλα τους τα παλικάρια στο service της Ζακύνθου)! Μου είπαν λοιπόν ότι ήταν θέμα βενζίνης!!! Σημείωση ότι εγώ χρησιμοποιώ μόνο 100 Οκτανίων Βενζίνη! Από τότε πάντως δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα (15000 Χλμ)!!! Χρησιμοποιώ μόνο βενζίνη 100 Οκτανίων από επιλεγμένα πρατήρια στο νησί (Συνήθως Bp Ultimate ή Shell V - Power Racing)!!! Quote
Tango Posted July 7, 2011 Report Posted July 7, 2011 Καλησπέρα σε όλους Η εμπειρία μου με το ίδιο ενδεικτικό λαμπάκι ειναι η εξής: α. Μετά από ταξίδι στην Εθνική (μεγάλες ταχυτητες) άναψε το λαμπάκι, γρήγορα στο συνεργείο της αντιπροσωπίας. Διάγνωση "βρωμιές (μακα) στην πεταλούδα του γκαζιού" έτοιμος. β. Πρίν την έξοδο από το συνεργείο της αντιπροσωπίας άναψε το λαμπάκι (πάλι). Διαγνωση "έπεσε πολύ καθαριστικό, δεν είναι τίποτα" έτοιμος. γ. Στο σπίτι (10km) άναψε πάλι το ίδιο λαμπάκι! Διάγνωση συνεργείου της αντιπροσωπίας "θερμοστάτης - αντικατάσταση" έτοιμος. Υπόψη ότι το αυτοκίνητο λειτουργούσε σαν ελβετικό ρολόι αλλά το βιβλίο έλεγε για έλεγχο στην αντιπροσωπία. Η δευτερη διαγνωση - διορθωτική ενέργεια ήταν χωρίς κόστος. Passat 2.0 του 2006 Quote
marios tsi Posted January 14, 2013 Report Posted January 14, 2013 Παιδιά χειάζομαι λίγη βοήθεια.Επειδή το πασσατ (2.0 fsi b6) του πατερα μου ήδη μας έχει αφήσει 2 φορές από πολλαπλασιαστή,υπάρχει κάποιο μαγαζί από Ελλάδα που να μπορώ να προμηθευτώ ένα-δυο πολλαπλασιαστές για να τους έχω?Γιατί έχω αρχίσει και τα παίρνω και δεν πρόκειται να κάτσω να περιμένω πάλι την οδική......Επίσης,ας πούμε ότι βγάζει βλάβη και αντικαθιστώ έπειτα από δοκιμές αυτόν που είχε καεί.Το λαμπάκι θα παραμείνει αναμμένο μέχρι να το πάω στην αντιπροσωπεία,αλλά το αμάξι θα λειτουργία κανονικά,σωστα? Quote
BECKMAN Posted January 14, 2013 Report Posted January 14, 2013 φυσικα και υπαρχει και μπορω να σε βοηθησω φιλε μαριε στειλε μου π.μ να σου πω ρε συ :-) Quote
VASILISTFSI Posted January 14, 2013 Report Posted January 14, 2013 Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά μια ερώτηση σχετικά με το θέμα σας την βενζίνη την 100ΑΡΑ!!!! που είναι 98 αμφισβητούμενων οκτανίων και χιλιοβασανισμένων γιατί την βάζεται; η κακής ποιότητας 95αρα δεν αποκλείει την κάκιστη ποιότητα 100άρας εγώ θα σας συνηστούσα 95άρα αλλά από ένα καλής ποιότητας βενζινάδικο απο εμπειρία σας μιλάω και μήνες σκαλίσματος. Quote
cjgeorgio Posted January 18, 2013 Report Posted January 18, 2013 Και εγώ αυτό με την 100αρα εδώ στην Ελλάδα δεν το χόνεψα ποτέ μου. Εχω δει πόσα αμάξια να μένουν που βάζαν 100αρα και το συνεργείο κατευθείαν να λέει έχει θέμα από βενζίνη ενώ ήταν κάτι άλλο. Μέχρι και από προσωπική εμπειρία έβαζα μόνο 100αρα και μου άναβε το λαμπάκι έμπαινε σε safe mode το αμάξι πήγαινα συνεργείο και μου λέγαν βενζίνη (όχι μόνο το συνεργείο αλλά και πολλά άλλα πρόβατα που πιστεύουν ότι άμα βάλεις 95αρα πάει το αμάξι) με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούμε ενώ στην τελική το πρόβλημα ήταν το πρόγραμμα που φορούσα. Βάζω 95αρα από καλό βενζινάδικο εδώ και πολύ καιρό (που και που βάζω και 100αρα) και δεν έχω κανένα απολύτος πρόβλημα. Σε λίγο καιρό που θα είμαι Γερμανία πάντος θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο ότι η βενζίνη που θα βάζω θα είναι καλύτερη ποιότητος από την δικιά μας Quote