Jump to content
tomtom44

Φάκελος Γρύλος Παραθύρου

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα,

Καταρχήν καλώς σας βρήκα, καθώς είμαι νέος στο forum!

Ανοίγω αυτό το νέο thread με αφορμή το γνωστό πρόβλημα πολλών VW με τους μηχανισμούς των παραθύρων τους (γρύλους). Τη στιγμή που μιλάμε το passat μου είναι με προβληματικό αριστερό παράθυρο που έχει μείνει στη μέση και ούτε ανοίγει ούτε κλείνει (ωστόσο το μοτέρ ακούγεται).

Έκανα μια σχετικά εκτενή αναζήτηση εδώ μέσα και διάβασα διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα επί του θέματος, ωστόσο στο τέλος μπερδεύτηκα περισσότερο και ήθελα να ρωτήσω τα εξής:

1. Τελικά ο γρύλος μπορεί να επισκευαστεί αντί να αλλαχθεί; Κάποιος είχε γράψει ότι σε ένα μηχανουργείο σου κολλάνε ότι έχει σπάσει και αυτό είναι όλο!

2. Σε περίπτωση αντικατάστασης αξίζει να πάει κανείς σε ιμιτασιόν; Στην Karenta μου είπαν ότι το γνήσιο στοιχίζει € 150 τα οποία μου φαίνονται πολλά.

3. Ο μαμίσιος γρύλος είναι ακόμη με πλαστικά αυτάκια ή τον έχουν αλλάξει (βάζοντάς του μεταλικά) ώστε να μην έχει πρόβλημα στο μέλλον;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Γιάννης

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Μίλησα μόλις με το συνεργείο και μου είπε 70 ευρώ για ιμιτασιόν αλλά δεν γνωρίζει λέει αν έχει μεταλλικά δύχαλα και μου είπε αν μπορώ να του βρω εγώ τέτοια! Αλλά δεν έχω ιδέα που να ψάξω! Στο ιντερνετ λίγο που έψαξα και πήρα δυο τηλέφωνα, μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν τη συγκεκριμένη λεπτομέρεια!!!

Υπάρχει κάποια εταιρία που να γνωρίζει κανείς ότι βγάζει ιμιτασιόν με μεταλλικά δύχαλα;

Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Προς ενημέρωση μελλοντικών παθόντων, βρήκα ιμιτασιόν γρύλο με 55 ευρώ από μαγαζί με ανταλλακτικά στη Θεσσαλονίκη (εξυπηρετικότατοι και ταχύτατοι στην αποστολή) και μου τον πέρασαν εδώ σε ένα συνεργείο με 30 ευρώ. Σύνολο μαζί με μεταφορικά (3 ευρώ) κάτω από 90 τη στιγμή που η Καρεντα μου ζητούσε 230 ευρώ!!!!! Τώρα το πόσο θα κρατήσει θα το δούμε. Το προσέχω κιόλας!

Link to comment
Share on other sites

Σημερα ανεβαινε δυσκολα το παραθυρο συνοδηγου και ακουγοτανε ενας θορυβος σαν τριμενα τζαμακια οταν ανεβαινε κατεβαινε...τωρα δεν ανεβαινει ουτε κατεβαινει.αλλα ακουγεται το μοτερ που παταω το κουμπι.Ξερετε αν ειναι μονο ο γρυλος η και το μοτερ μαζι ψαχνω ιμιτασιον αν γνωριζετε πανω κατω και ποσο τα περαστικα?

Link to comment
Share on other sites

Γρύλος είναι αφού ακούς το μοτέρ. Πάνω κάτω 100€. Ποιο είναι το αυτοκίνητο και σε ποιο παράθυρο εχει πρόβλημα;

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.