Jump to content
kostas_the

Νεκρο Το Πενταλ Του Γκαζιου

Recommended Posts

Πριν καμια εβδομαδα επεσα μεσα σε ενα κοψιμο του δρομου,αυτα που ειναι πανω στις γεφυρες,που ενωνει κομματι με κομματι ασφαλτου..με λιγα χλμ περιπου 40-50 με το που εσκασαν οι μπροστινες μεσα νεκρωσε το πενταλ του γκαζιου,μετα απο καμια 10-15 μετρα επανηλθε.Μετα απο 2 χλμ παλι τα ιδια χωρις να πεσω σε λακουβα αυτη τη φορα.Περασαν 3 βδομαδες και τιποτα,σημερα σταματημενος σε φαναρι παω να ξεκινησω και παλι τα ιδια,μετα απο 10 μετρα εστρωσε!!!!Αυτο μου το εκανε και πριν αλλαξω μαφ.Αρα δεν πρεπει να ειναι απο εκει.Να την εχει ακουσει κανενα καλωδιο???Τι να επαθε??

Link to comment
Share on other sites

Σε ενα τεστερ που το εβαλα μολις μου το εκανε δεν εβγαλε τπτ,μιλησα με εναν που εχει κ αυτος 20βαλβιδο και μου ειπε οτι πρεπει να ειναι απ την πετσλουδα του γκαζιου,απο την μεμβρανη.Με συστησε καποιον για να παω να την μετρησω-τσεκαρω.Μπορει να μετηρησουν καπως την πεταλουδα?Θα παω απο δευτερα!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.