Jump to content

kostas_the

Members
  • Posts

    159
  • Joined

  • Last visited

About kostas_the

  • Birthday 02/13/1982

Contact Methods

  • MSN
    konstantinos_the@hotmail.com

User Information

  • Gender
    Male
  • Νομός
    Θεσσαλονίκης

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kostas_the's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Εαν κρυωνει την καμπινα γρηγοροτερα και μου κραταει πιο ευκολα τη θερμοκρασια γιατι να μην βαλω? μιλαμε για την περιπτωση που μπορει να μπει.Γιατι πέρυσι γύριζα απο βολο μεσημερι με 37 εξωτερικη και τα βρηκε σκουρα..ειναι και μαυρο χρωμα! Το picanto που εχω σε ενα τεταρτο γινεται ψυγειο,βεβαια μικροτερο αμάξωμα αλλα πεταει παγακι το A/C του!
  2. Τη Δευτέρα θα το πάω στον τεχνικο να το δει..η ερωτηση μου ειναι εαν εχει βαλει καποιος κομπρεσορα μεγαλυτερο η απο άλλο μοντελο!
  3. Γειά χαρά σε όλους! Έχω ενα golf 4 gti AUQ και τελευταία δε μου βγάζει πολύ κρύο αέρα ο κλιματισμός!Είναι απλά δροσερός! Από Δευτέρα θα το πάω συνεργείο να το δει ο μάστορας. Η ερώτηση μου είναι εάν έχει κάποιος αλλάξει κομπρέσορα και έβαλε μεγαλύτερο ή από κάποιο άλλο μοντέλο!
  4. Πριν λιγο καιρο αλλξα τουρμπινα (k03s)στο αυτοκινητο γιατι στο ρελαντι καπνιζε,και ειχε ηδη 180.000χλμ.Απο φαναρι σε φαναρι με το που ξεκινουσα εβγαζε ντουμανι.Αλλαζω τουρμπινα βαζω καινουρια και μετα απο 3 μερες παλι τα ιδια.Ο μηχανικος μου ειπε οτι ειναι απο αναθυμιασεις μοτερ και οτι εχει θεμα στο κεφαλαρι,εχουν φαγωθει οδηγοι βαλβιδων τσιμουχακια και μαλλον και τα ελατηρια πιστονιων και επειδη εχει πεσει η συμπιεση σταματαει η τουρμπινα στο ρελαντι και περναει τα λαδια απο τον αξονα και καιγονται απο τις θερμοκρασιες που εχει η πολλαπλη.Πηγα και σε μερικους ακομα....ο ενας μου ειπε οτι το σωληνακι που περναει τα λαδια στην τουρμπινα ηταν βουλωμενο και δεν αφηνε τα λαδια να γυρισουν και απο εκει και την ακουσε παλι η τουρμπινα.Αλλος μου λεει οτι ειχε θεμα η τουρμπινα σαν καινουρια που ηταν.Γενικα δεν ξερω τι να πιστεψω κ τι να κανω.Ειχε κανεις καποιο αναλογο περιστατικο?Ευχαριστω.
  5. Ο αισθητήρας των stop ήταν!Τον άλλαξα και όλα καλά!!!
  6. Δεν εχει καμενες ασφαλειες..μαλλον ενα καλωδιο που δινει ρευμα στο φωτακι του φορ μπαγκαζ πρεπει να την εχει ακουσει λιγο γιατι οπως πηγα να βγαλω την λαμπα το κουνησα και τρεμοπαιξε το φωτακι.Απο κει μπορει να την εκανε..αλλα δεν εχει ρευμα ουτε το τριτο.Μπορει η γραμμη του στοπ να την ακουσε.
  7. Πριν λιγο που εβαλα μπροστα το αμαξι παρατηρησα οτι δεν αναβουν τα στοπ και το τριτο στο παρμπριζ και μου αναψε και το λαμπακι του αντισπιν!Ξερει κανενας τι παιζει?Το εσβησα το ξαναεβαλα παλι δεν αναβουν τα στοπ αλλα το λαμπακι εσβησε. Οι λαμπες δεν ειναι καμενες.
  8. Ρε σαν τα 20βαλβιδα δεν εχει...... φιλε μην το αφησεις....ενας φιλος με amarok ειχε προβληματα εδω Θεσσαλονικη και το παιζαν Κινεζοι στην αντιπροσωπεια,και το αμαξι ειχε 35000χλμ.Μολις τους ειπε ομως οτι θα στειλει mail Γερμανια κλασανε....μοτερ να σου αλλαξουν!!Περαστικα σου!!!
  9. Το αμάξι δουλεύει κανονικά....μόνο το ρελαντί του άλλαξε ελάχιστα!
  10. Μαλλον maf ειναι....τωρα που βγηκα μια βολτα μαλλον δουλευε βαση στροφων και οχι βαση μετρουμενου αερα!Μονο στο ρελαντι καταλαβα μια διαφορα....το επιανε λιγο δυσκολα!Επεφταν οι στροφες 740 και μετα πηγαινε στις 830-850 που δουλευει κανονικα!
  11. Γεια χαρά σε ολους. Μόλις μου άναψε το λαμπάκι του esp και του κινητήρα μαζί.και μου έβγαλε την βλάβη p0102.γνωρίζει κάποιος τι είναι εκτός απο το γενικό maf;
  12. Αυτά είναι τα εύκολα...για τα άλλα θέλω να μάθω...τα δικά του!!!Εχει κάτι περίεργα με γωνίες,2 σε 1 και άλλα πολλά!!
  13. Φιλε μου και εγω εχω κενα αλλα οχι τοσα πολλλα και εχω 153.000 χλμ. Μηπως να το παρακολουθεις πιο συχνα??
  14. Σαν να έχει διαφορά το δικό σου μοτέρ με το δικό μου!!!
  15. Καλησπέρα.. Έχω ένα golf 4 gti AUQ και ήρθε η ώρα να αλλάξω τα σωληνάκια που υπάρχουν πάνω κάτω δεξιά αριστερά απ την εισαγωγή! Έχουν διαροές και νιώθω ότι ο κηνητήρας δεν δουλεύει καλά λόγω αυτών.(μερικά κενά στο ρελαντί και περισσότερο lag) Έχει κάνει κάποιος αλλαγή να μου πει πόσο κόστισε η όλη δουλειά και αν υπάρχουν aftermarket σωληνάκια?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.