gsolidak Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 καλησπέρα, Η κοπέλα μου έχει ένα τελευταίο POLO 1.2 TSI την απλή έκδοση και ενώ έχει ένα αρκετά ισχυρό κινητήρα, μετά τα 100 km/h φαίνεται να πηγαίνει σαν βάρκα το οποίο το καθιστά σχετικά επικίνδυνο. Είναι η αναμενόμενη συμπεριφορά για αυτό το μοντέλο με 20000km ή έχει πιθανώς προβλημα η ανάρτηση? πως μπορεί να το διαπιστώσει κανένας; ευχαριστώ Quote
konstantinos passat Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 Η αναρτηση του γενικα για λογους ανεσης ειναι αρκετα μαλακη με αποτελεσμα να σου δινει αυτη την αισθηση. Για προβλημα στην αναρτηση,μου φαινεται λιγο δυσκολο λογω λιγων χιλιομετρων που εχει. Quote
gsolidak Posted December 4, 2011 Author Report Posted December 4, 2011 Οπότε το επόμενο ερώτημα είναι τι να βάλει κανένας? από μια γύρα στα μαγαζιά του Ηρακλείου μου είπαν για KW ανάρτηση ελατήρια 3cm και για κάποιες φτηνές (450E) coilover V-maxx ? Μήπως μετά θα γίνει πολύ σκληρό το αμάξι? Υπάρχει κάτι ενδιάμεσο για να ψάξει κανένας? Ευχαριστώ Quote
konstantinos passat Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Αν βαλεις αναρτηση σιγουρα θα σφιξει το αμαξι και δεν θα ειναι βαρκα πλεον. Αν θες κατι πιο ενδιαμεσο μπορεις να δεις πχ sportline που φοραει καποια πιο σπορ εκδοση του polo(εργοστασιακες) Quote