Jump to content
prisoner

Γρίλια Από Gti

Recommended Posts

Καλησπέρα,έχω ένα Golf 1.4 TSi με τα 140 αλογάκια.Έχει πάρει το μάτι μου μία ωραία μαυρο-κόκκινη γρίλια από το αδερφάκι GTi και θέλω να την κουμπώσω πάνω στο δικό μου,γίνεται να τοποθετηθεί ξεχωριστά ή χρειάζεται να αλλαχτεί όλος ο προφυλακτήρας με αυτόν του GTi?

Η γρίλια εδώ http://viewitem.eim.ebay.gr/VW-GTI-chrome-Grill-Badge-Golf-MK5-V-MK6-VI-POLO-NEW-Genuine-Original/370599445838/item

Το δικό μου έχει αυτή την μούρη http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9e/VW_Golf_V_F%C3%BCnft%C3%BCrer_Edition_1.4_TSI_Blackmagic.JPG

Link to comment
Share on other sites

Έχει αναφερθεί σε κάμποσα θέματα, φυσικά και ΔΕ γίνεται. Πού ακριβώς να κουμπώσει; Η γρίλια GT-GTI κλπ όταν ξεβιδωθεί, φεύγει μαζί με το σημείο που βιδώνει η πινακίδα. Στο δικό σου (όπως της φωτογραφίας δηλαδή) ξεβιδώνουν μόνο οι 2 γρίλιες και το σήμα.

Επίσης, αν βλέπεις τη συγκεκριμμένη αγγελία, ξέχνα την. Το γεγονός ότι γράφει πως κάνει σε Golf 5, Golf 6 και Polo, δε σε βάζει σε υποψίες; (ΤΕΛΕΙΩΣ άλλη μάσκα)

Η πολύ χαμηλή τιμή; (καινούρια γρίλια κάνει πάνω από 100) Δυστυχώς η αγγελία αφορά μόνο το σηματάκι "GTI" , το οποίο κουμπώνει στη γρίλια.

Edited by firev12
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ φίλε για την πληροφόρηση,είχα δει τα σημεία που κουμπώνει η γρίλια του δικού μου απλά δεν γνώριζα πως κουμπώνει του GTi.Σε διάφορα θέματα που έψαξα δεν βρήκα ξεκάθαρη απάντηση,γι'αυτό άνοιξα καινούριο thread.

Όσο για την αγγελία,ήταν καθαρά ενδεικτική,η αγορά θα γίνει από Ελλάδα.

Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ το είδα, αλλά αφού είχα ήδη γράψει τη δική μου απάντηση.

ok ας υπαρχει πολυφωνια απαντησεων
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.