Jump to content
lazaros12

Golf Fsi 1600 6 Speed Προβλημα Με Την 6Η

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους ειμαι νεο μελος με golf fsi 6 speed και ελπιζω να με βοηθησετε στο προβλημα που εχω στο κιβωτιο και συγκεκριμενα οταν βαζω 6η σχεση μολις πατησω λιγο το γκαζι την πεταει παντα,στις αλλες ταχυτητες δεν εχω κανενα προβλημα.Τι να κανω?

Link to comment
Share on other sites

Πιστευω οτι εχει βλαψιμο το σασμαν μεσα και συγκεκριμενα το γραναζι της 6ης μπορει να εχει σπασει κανα δοντι αλλη περιπτωση ειναι να εχει προβλημα στον πυργο του λεβιε μεσα στο σασμαν παλι για να δεις αν ειναι σπασμενο γραναζι αδειασε σε ενα καθαρο δοχειο τις βαλβολινες και δες αν εχει γρεζια για τον πυργο πρεπει να τον βγαλεις παντως οτι και να ειναι θελει κατεβασμα το σασμαν στο παγκο.

Edited by stavros g
Link to comment
Share on other sites

παλιά μου είχε τύχει τύχει κάτι αντίστοιχο σε ένα transporter που είχα και μου πέταγε την 1η κάποια φουσκα είχε κοπή είχε πάρει λάσπη και κουμπονε σωστα απλά στο λέω σαν ενημέρωση δεν νομιζω να ειναι κάτι σοβαρό

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω για την ανταποκριση σας προς το παρον δεν βαζω 6η και προσπαθω να κανω κατι με το επσ που αναβει μερικες φορες νομιζω οτι κατι θα κανω δεκτες οι προτασεις σας--------

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.