Jump to content
Amigiris

Service 40.000Km?

Recommended Posts

καλησπερα παιδια..ειμαι κατοχος ενος GT170 '07 με 40.500km..ειναι εντελως απειραχτο μηχανικα..και επειδη αυριο θα το παω μια βολτα απο το συνεργειο για αλλαγη λαδιων,ηθελα να ρωτησω μηπως ειναι ο καιρος να αλλαχτουν και τα μπουζι του?η γενικοτερα τι αλλο περιλαμβανει το service στα χιλιομετρα αυτα..αν καποιος γνωριζει και μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα,για μην πιαστω κωτσος..ευχαριστω προκαταβολικως

Link to comment
Share on other sites

Για μενα καλο θα ηταν να τα αλλαξεις ,γιατι και εγω ελεγα στα 60.000 και εχω 52.000 αλλα χθες τα εβγαλα και ειδα οτι χρειαζονται αλλαγη νωριτερα. Εχει βγει καινουριος κωδικος μπουζι για τα twincharged οπως το δικο σου NGK με κωδικό PZFR6R8EG με κωδικό vw 03C 905 601 A ...απλα ειναι λιγακι ακριβα .Εαν το αντεχει η τσεπη σου καντο παντως .Θα τα βρεις μονο στις αντιπροσωπειες .

Link to comment
Share on other sites

τελικα εγινε το service..εκτος απο τα συνηθισμενα λαδια,φιλτρα..περιελαμβανε και μπουζι..ζητησα να μου βαλουν τα νεα NGK..μου ειπαν ομως πως δεν τα εχουν παραλαβει,αφου εχουν ακομη stock τα παλαιοτερα..μηπως καποιος γνωριζει απο που μπορω να τα προμηθευτω..η καποια αντιπροσωπεια που να τα βαζει?κατι ακομη...αναφερεται επανω στην αποδειξη ως ανταλλακτικο και ενας κοχλιας..μου ειπαν οτι προκειται για ταπα επανω στη μηχανη που καλο ειναι να αλλαχτει γιατι ειναι αλουμινιου..αληθευει αυτο η μηπως ειναι καποιο extra κουβερ???

Link to comment
Share on other sites

Μήπως ο κωδικός του κοχλία είναι ο N90813202; Αν είναι αυτός (κοστίζει 1-2 ευρώ) τότε είναι η τάπα (βίδα) του κάρτερ, την οποία ξεβιδώνουν για να αδειάσει το λάδι. Καλά έκαναν και την άλλαξαν, κανονικά χρησιμοποιείται 1 φορά. Σε όσες αλλαγές λαδιών έχω κάνει (πάντα σε αντιπροσωπεία) την άλλαζαν μετά από δική μου προτροπή (μου έλεγαν ότι και καλά δε χρειάζεται). Ευτυχώς είχα αγοράσει 4-5 να βρίσκονται.

Αν δεν είναι αυτός ο κωδικός, γράψε ποιος είναι να το ψάξουμε.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.