Jump to content
akdmnt

Απαράδεκτο Σκόπιμο Λάθος Στην Auto Marin

Recommended Posts

Επειδή εκτός του ότι έχω διαβάσει στο διαδίκτυο διάφορες καταγγελίες πελατών για την ανάρμοστη λειτουργία του εν λόγω συνεργείου, έχω αντιμετωπίσει και εγώ παρόμοια γεγονότα, θα περιγράψω ένα που ευτυχώς διαπιστώθηκε πρόσφατα με αποδείξεις.

Έπειτα από τρακάρισμα που είχα, αν και δεν είχα ακούσει καλά λόγια, αποφάσισα να επισκεφθώ το συνεργείο της AUTO MARIN μόνο και μόνο επειδή βρίσκεται κοντά στο σπίτι μου. Η επισκευή ολοκληρώθηκε με επιτυχία (κατά τα λεγόμενα του συνεργείου) παρόλο που το αυτοκίνητο για να πάει ευθεία έπρεπε να έχω ελαφρώς γυρισμένο το τιμόνι αριστερά! Θα παραλείψω τις φτηνές και αστείες δικαιολογίες του υπευθύνου και θα φτάσω στο αποτέλεσμα και στην εξήγηση.

Έπειτα από κάποιο θόρυβο στον πίσω δεξιά τροχό, υποψιάστηκα βλάβη στο ρουλεμάν, επισκέφτηκα κάποιο έμπιστο εξουσιοδοτημένο συνεργείο όπου επιβεβαίωσαν την ανάγκη αλλαγής του ρουλεμάν. Κατά την επισκευή του ρουλεμάν, και πάντα παρουσία μου, διαπιστώθηκε ότι η AUTO MARIN είχε τοποθετήσει κατά την επισκευή από το τρακάρισμα, ρουλεμάν μεγαλύτερης διαμέτρου από αυτή που προβλεπόταν από τον κατασκευαστή. Η ενέργεια αυτή ήταν ξεκάθαρο πώς δεν έγινε λανθασμένα (όχι ότι αυτό θα ήταν δικαιολογημένο) για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι πως το μεγαλύτερης διαμέτρου ρουλεμάν δεν εφαρμόζει αλλά "παίζει" γεγονός που είναι ολοφάνερο κατά την τοποθέτηση μέχρι και από κάποιον αδαή από αυτοκινητα, και ο δεύτερος είναι ότι είχαν τοποθετηθεί δύο (2) επιπλέον ροδέλες, που δεν προβλέπονται από τον κατασκευαστή, προκειμένου να κουμπώσει το ρουλεμάν! Αποδεικτικό των ενεργειών αυτών είναι η αποδειξή των ανταλλακτικών που έβαλαν από την οποία φαίνεται ξεκάθαρα δια μέσω του επίσημου κωδικού του ρουλεμάν ότι είναι το μεγαλύτερης διάστασης από το προβλεπόμενο συν του ότι έχω στα χέρια μου και τις δύο extra ροδέλες. Συγκεκριμένα υπάρχουν δύο διαστάσεις, 30 και 32 εκατοστών και μόνο μία από τις δύο φοράει κάθε Golf MK5. Σε εμένα τοποθετήθηκε το 32 ενώ μόνο το 30 μπορεί να εφαρμόσει.

Έχω προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες στην Kosmocar και σύντομα θα επισκεφθώ και το συνεργείο.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.