Jump to content
vrider81

Ενδειξη Epc - Καταλυτησ

Recommended Posts

Καλημέρα. Είμαι κάτοχος ενός POLO 1.2 TSI, μοντέλο 2010, και σήμερα το πρωί άναψαν δύο ενδείξεις στο καντράν:

1) EPC

2) Καταλύτης

Αφού έσβησα και άνοιξα πάλι τη μηχανή, το αμάξι, στην αρχή φάνηκε σαν να μην ανταποκρινόταν στο γκάζι, αλλά μετά δούλευε κανονικά.

Τη δευτέρα θα το πάω στην αντιπροσωπεία. 'Εχει τύχει σε κάποιον να ανάψουν αυτές οι 2 ενδείξεις;

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα, αν δεν έχεις κάνει την περίφημη τοποθέτηση ροδέλλας και αναβάθμιση εγκεφάλου είναι 99% από εκεί και είναι δωρεάν. Αν τα έχεις κάνει μάλλον δεν έκατσε καλά το update του εγκεφάλου και θα σου το ξαναπεράσουν. Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία θα είσαι ο τρίτος μέσα στο Vwclub (κατηγορία Polo) που το αναφέρει.

Αλήθεια σε ποια από τις δυο κατηγορίες είσαι;

Edited by stratosg
Link to comment
Share on other sites

Θυμαμαι οτι ειχαν κανει αναβαθμιση στον εγκεφαλο, αλλα για την ροδελα δεν ξερω κατι. Μαλλον ανηκω στη δευτερη κατηγορια. Σε μια αντιπροσωπεια που πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι ισως χρειαζεται να επαναπρογραμματισουν τον εγκεφαλο. Απο εβδομαδα λογικα θα εχω μια απαντηση.

Link to comment
Share on other sites

Όχι όχι, στη δεύτερη κατηγορία είσαι μόνο αν έχεις κάνει και την τοποθέτηση ροδέλλας και την αναβάθμιση πακέτο. Όχι την παλιά που έκανες αλλά αυτή που γίνεται αφού τοποθετήσουν τη ροδέλλα. Οπότε μάλλον είναι στην πρώτη περίπτωση και δεν θα χρεωθείς κάτι αλλά το σημαντικότερο είναι ότι το αυτοκίνητο είναι μια χαρά.

Link to comment
Share on other sites

Stratos g,

είχες δίκιο. Πήρα σήμερα το απόγευμα το αυτοκίνητο από το συνεργείο, και τοποθέτησαν τη ροδέλλα (αποστάτη). Μου είπαν ότι έχει βγει ανάκληση, αλλά μάλλον δεν το θεωρούν αρκετά σοβαρό για να μας ενημερώσουν άμεσα. Εγώ πάντως δεν έκανα το ταξίδι που είχα προγραμματίσει...περίεργη προσέγγιση έχει η Volkswagen σε αυτά τα θέματα.

Link to comment
Share on other sites

Είναι πολιτική όλου του ομίλου VAG και στη Skoda το ίδιο κάνουν. Βασικά αντί για ανάκληση που πρέπει να ενημερώσουν όλους τους πελάτες χρησιμοποιούν τον όρο καμπάνια που σημαίνει ότι η εργασία που πρέπει να γίνει θα γίνει όταν το αυτοκίνητο επισκεφτεί το συνεργείο είτε γιατί θα παρουσιάσει κάποια βλάβη, όπως στην περίπτωσή σου, είτε για το προγραμματισμένο service.

Εγώ προσωπικά διαφωνώ με τη λογική τους αυτή.

Επί της ουσίας το πρόβλημά σου καλύπτεται στο νήμα "Πρόβλημα με την τουρμπίνα"

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.