Jump to content
alexandros29

Τυχερος!

Recommended Posts

Ειχα δημοσιευση στο topic οτι εχανε εσταζε ψυκτικο για το ψυγειο ηθελε δυο λαστιχακια 1 ευρω αλλα επρεπε να βγαλει κομπρεσορ τουρμπο και ψυγειο δηλ με λιγα δουλεια!!!με πηρε τελικα 100 ευρω 60 για τη δουλεια 18 για φρεο που εχασε οταν το αποθηκευσε και 10 ευρω για κατι βιδες που ελειπαν απο το τουρμπο παιδια!Λοιπον με λιγα λογια πριν 2 χρονια οταν πατουσα αποτομα το γκαζι golf gt ακουγοταν ενα φυσημα πολυ δυνατο εκνευριστικο το ειχα παει στην αντιπροσωπεια και μου ειπανε λιγες μερες ζωης το τουρμπο και στην τελικη εσφιξαν τις 2 βιδες και εβαλαν αλλες 3 που λειπανε και ο θορυβος εξαφανιστηκε!Πηγα για ψυκτικο και μου λυθηκε το προβλημα που μου ειχαν παρουσιασει το τουρμπο αυτα για τα λαμογια τιποτα αλλο!!

Link to comment
Share on other sites

τζαμπα ανοιξες νεο θεμα...δεν χρειαζοταν....επρεπε να συνεχισεις το παλιο για να το δουν και οσοι ασχολειθηκαν και διαβαζαν το παλιο.....

ας το συνχονευση καποιος mod...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.