Jump to content
markpap

Βάση Και Ρουλεμάν Ανάρτισης - Golf Gti Vi

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά,

Είμαι κάτοχος ενός Golf GTI VI DSG και θέλω τα φώτα σας στο εξής θέμα:

Τον τελευταίο καιρό, αρκετές φορές (όχι όλες) κατά τις οποίες έστρυβα το τιμόνι, κατά την εκκίνηση ή με χαμηλή ταχύτητα και κυρίως κατά τα αριστερά, άκουγα έναν μεταλλικό ήχο (τακ), σαν κάτι να χτυπάει σαν σφυρί, μία φορά, από το μπροστινό μέρος του αμαξώματος. Άρχισα να το ψάχνω, πηγαίνοντας σε 3 αντιπροσωπείες, αλλά κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει τι ήταν, μέχρι που στην 4η αντιπροσωπεία, το βρήκαν! :good: Ο ήχος προέρχεται από την βάση της ανάρτησης στα αριστερά. Οι τεχνικοί εκεί μου είπαν ότι θέλουν άλλαγμα και οι 2 βάσεις και ρουλεμάν και των 2 αναρτήσεων (αριστερά-δεξια). Το κόστος για αυτό είναι 50 ευρώ ανά βάση + 150 ευρώ εργατικά. Μάλιστα, σήκωσαν το αμάξι και ενώπιον μου, ανασήκωσαν τον τροχό και εκεί είδαμε πως παίζει το παξιμάδι της βάσης πάνω στον θώλο και αυτό έκανε και αυτό τον ήχο, άρα όντως είναι από εκεί.

Να σημειώσω πως το πρόβλημα ξεκίνησε ύστερα από ένα ταξίδι αστραπή από Πάτρα στα Ιωάννινα, όπου εκεί το εθνικό δίκτυο είναι ΕΝΤΕΛΩΣ χάλια, παρατημένο στην τύχη του!!!

Τα ερωτήματα μου:

- Αφού πλέον από ότι αποδείχτηκε, οι βάσεις της μαμας σπάνε, υπάρχουν βάσεις-ρουλεμάν, after market που να είναι πιο ενισχυμένα και αν ναι, που μπορώ να τα βρω;

- Ποιο συνεργείο θα προτείνατε για να κάνω την παραπάνω εργασία, χωρίς να με χρεώσει τόοοσο πολύ για τα εργατικά;

- Με την ευκαιρια της συγκεκριμένης αλλαγής, αξίζει να τοποθετήσω αντιστρεπτική ράβδο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ τον φίλο πανος-gti για το pm του. Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει βάσεις after market άρα μάλλον προχωράω προς τις μαμα.

Σας παρακαλώ ενημερώστε με για Αθήνα, ποιο συνεργείο προτείνετε να γίνει η αντικατάσταση, έτσι ώστε να μην πληρώσω τον κούκο αηδόνι!

Επίσης, μιας και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τοποθετήσω αντιστρεπτικές, σας παρακαλω πείτε μου ποιες προτείνετε να βάλω στο συγκεκριμένο αμάξι, πόσο κοστίζουν και που μπορώ να τις προμιθευτώ.

Δυστυχώς, είμαι από επαρχία και μάλιστα νησί, οπότε δεν είμαι σε θέση να έχω άκρες στην Αθήνα και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πέσω εύκολα θύμα!

Link to comment
Share on other sites

Σορρυ ρε παιδια αλλα...ποσα χιλ εχετε ? Η Vw δεν σας το καλυπτει ? Εδω εγω αλλαξα δισκο πλατο πλατο στα 15.000 στην εγγυηση γιατι μου ελεγαν θα στρωσει δεν ειναι τιποτα . Το ιδιο και top mounts στα 20.000 εχω 55 τωρα και ειναι σαν καινουρια αρα τα προηγουμενα ηταν ελλατωματικα . Οσο χαλια και να ειναι το εθνικο δικτυο η φρορα που αναφερεις ειναι εξωπραγματικη ! ...Ευχομαι να ξεμπερδευεις γρηγορα και με λιγα χρηματα

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.