Jump to content
kouliss

Weekly Day Out @ Αττική - 14/10 - Βίλλια

Recommended Posts

Posted

Αγαπητά μέλη,

Την Κυριακή αυτή 14 Οκτωβρίου το Hellenic VWClub προσκαλεί τους φίλους από την Αττική στην συνάντηση για μεσημεριανό γεύμα που θα γίνει στα Βίλλια!

Σημείο προ-συνάντησης είναι ο Βασιλόπουλος στην Λεωφ. Αθηνών (Καβάλας) στις 13:00. Στις 13:15 αυστηρά θα αναχωρήσουμε με προορισμό την ταβέρνα ΛΕΣΤΟΡΙ.

Χάρτης!

Μετά το φαγητό όσοι θέλουν μπορούν να ακολουθήσουν για καφέ ή γλυκό!

Σας περιμένουμε μόνους ή με την παρέα σας, ασχέτως αν το όχημα σας είναι βελτιωμένο ή όχι, αρκεί να θέλετε να "ζεματίσετε" το πηρούνι σας!

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν θα πρέπει να δηλώσουν την παρουσία τους ώστε να φροντίσουμε να υπάρχουν καρέκλες για όλους.

Δηλώστε την συμμετοχή σας γράφοντας τον αριθμό ατόμων που θα φέρετε μαζί σας, π.χ. Λευ kouliss +1.

Όσοι δεν γράψουν θα εξυπηρετηθούν τελευταίοι.

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. του Hellenic VWClub.

Posted

ΠΑΡΩΝ κ την Κυριακη !!! +1 , για επιπλεον ατομα θα ενημερωσω εν καιρω .

Posted

Παιδια με το μαλακο ενας ενας να γραφετε , ετσι οπως το παμε δεν θα χωρεσουμε ολοι στο μαγαζι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν βλεπω συμμετοχες ........

Guest PanosVR6
Posted

καλα λεει ο σωτηρης..ελα να βλεπω συμμετοχες!

Posted

ΕΓΩ ΠΕΙΝΑΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ !!! +1

Guest PanosVR6
Posted
ΕΓΩ ΠΕΙΝΑΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ !!! +1
εσυ πεινας μονιμως..????????????????
Guest maria_Vor
Posted

Τι έγινε ρε παιδιά? Αρχίζω και ανησυχώ... !! Έλα να ξυπνάμεεε!!!

Posted

Μέσα κ μεις + 2 καρότσια ( για το χώρο το λέω) δεν ξέρω όμως αν προλάβουμε να έρθουμε από τον ΑΒ η σας βρούμε κατευθείαν στα Βιλλια θα μιλήσουμε τηλ

Οπότε 2 Μεγάλοι+ 2 μωρά!!!!

Posted (edited)

Passatebos + SpaFunPass + 2 !!

Εκλεισε κ ο χωρος για τα καροτσια .

Εγινε κ ειδικη παραγγελια σοκολατοπιτας για να την συγκρινουμε με του κ. Skaraviaiou .............

Edited by passatebos
Posted

Lupakos+Liberte μεσα για μασα

Posted

Αυτά είναι..... Αφού θα χουμε κ liberte avec lupako έκλεισε το τραπέζι !!!!!

Guest methana
Posted (edited)

Μεσα και εγω +1

με το νεο τιμονακι..... 8)

Edited by methana
Posted

βρε ανεβαστε το βιντεακι απο πριν...

Posted

Φυγατε ολοι κ επιασε μια τρελη βροχη !!!!! Καλο δρομο σε ολους ..... Σας εμαθαν κ εδω ....

Guest PanosVR6
Posted

Οπου κ να παει το vwclub μας μαθαινουν βασω!αντε κ τωρα να ετοιμαζομαστε για την πανελληνια σιγα σιγα..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.