Jump to content
Andritsos

Γεια Σας Νέος Στο Forum Από Λαμία....... Και Πιθανός Αγοραστής Polo Tdi

Recommended Posts

Καλησπέρα σας ,

 

μιας και έχω καταλήξει μετά από πολύ ψάξιμο οτί το επόμενο εκπαιδευτικό αυτοκίνητο της σχολής μου , πρώτα ο Θεός , θα είναι Polo είπα να μπώ στην κοινότητα σας.

 

Χωρίς να έχω πρόθεση διαφήμισης της επιχείρησης μου , διατηρώ σχολή οδηγών και είμαι κάτοχος ενός Skoda fabia. Με τα πολλά και τα λίγα έφτασε η ώρα να αλλάξω το εκπαιδευτικό. Καταλήγω στο Polo 1.2 tdi comfortline 5d ή στο Polo 1.6 tdi BMT comfortline 5d.

 

Αυτό που με καίει περισσότερο στην επένδυση που πρόκειται να κάνω πάνω σε αυτό το αυτοκίνητο είναι το πόσο αξιόπιστο είναι. Ο αντιπρόσωπος εδώ στην περιοχή μου με κατατόπισε πολύ καλά αλά μου έδωσε την εντύπωση σαν να μήν ήθελε να κάνω επέκταση εγγύησης απο τα 2 στα 4 χρόνια.

 

Υπάρχουν θεματάκια με τα Polo 6r 1.2tdi kai 1.6 tdi ?

Link to comment
Share on other sites

«Ζημιές στο σύστημα τροφοδοσίας που προκλήθηκαν από τη χρήση καυσίμου που δεν συμμορφώνεται με τα ASTM-D-975 Grade 2 S15 standards, δεν θα καλύπτονται από την εγγύηση»

Αυτη ειναι προσφατη ανακοινωση της vw για τα παραπονα που υπαρχουν με τους diesel. Ψαξε στο νετ εχει πολλα αρθρα μιας και υπηρξαν πολλα θεματατα με την αντλια και θεματα ,βαλε αναζητηση "stalling vw tdi" και θα καταλαβεις. Επισης γενικα τα vw οπως θα ειδες απο τα topic "προβληματα" ...δεν νομιζω να τα λες αξιοπιστα τουλαχιστον τα 2-3 πρωτα χρονια καθε μοντελου . Γενικα οι ποιο αξιοπιστοι κινητηρες σε diesel ειναι της fiat που τα φοραει πλεον και η κουτση μαρια  και εχουν περασει κατα πολυ τα 300.000χιλ . Επισης τα ford εχουν εκπληκτικους diesel οπου επισης νομιζω ειναι σε συνεργασια με fiat ή renaut 

Link to comment
Share on other sites

Απο όσο έψαξα τα πολλά προβλήματα προέκυπταν στα ποιο παλιά 1.9 tdi μοτερ. Όσον αφορά για ο θέμα της τρόμπας είναι κάτι που πρέπει να το προσέχει ο εκάστοτε κάτοχος ενός οποιουδήποτε diesel αυτοκινήτου. Συνάδελφος με Punto diesel στα 78000 χλμ βγήκε off η τρόμπα από σκάρτο πετρέλαιο. Φυσικά και δεν σου την καλύπτει την τρόμπα όποια εγγύηση και να έχεις σε όποια μαρκα και αν ανήκει το αυτοκίνητο.

 

Φίλτατε thanos katsas το Golfaki σου είναι tdi ? Γενικά αξίζουν τα 310 μπροστά για να πάει η εγγύηση απο τα 2 στα 4 χρόνια?

Link to comment
Share on other sites

tsi 160 ειναι φιλε ,εγω την απαιτησα δωρεαν ,ειχα καποια θεματα με δικσοπλατο και κρεμαγιερα απο την αγορα του και τα αλλαξαν ολα και απαιτησα και την εγγυηση και για μενα να την κανεις...δες το τοπικ με τα προβληματα και θα καταλαβεις.... Οσο για τα tdi τα vw ειναι τα ποιο ευαισθητα ,επιβεβαιομενο απο συνεργειο diesel μιας και ο πατερας μου παντα diesel ειχε (δεν ηταν ταξιτζης) το focus 2008 1.8tdci που εχουμε εχει 220.000 και δεν εχει παθει τιποτα . Αντιθετα ενας γνωστος μας με Golf 6 1.6tdi στα 70.000 αλλαξε αντλια .Μπορει να εφταιγε εκει που εβαζε πετρελαιο αλλα ειναι ποιο ευαισθητα και γενικα το diesel θελει συχνα πυκνα ανοιγματα για να ξεκαρβουνιαζει ! Αλλα η τσεπη σου υσηχαζει αλλο να καις 10 λιτρα στη πολη και αλλο 5-6 , 

Link to comment
Share on other sites

Η αλήθεια είναι οτί εκτός από την ΄΄ευαίσθητη΄΄ τρόμπα δεν άκουσα τπτ άλλο μετά από μία έρευνα που έκανα σε συνεργεία. 

Για πολλούς λόγους το Polo με βολεύει πολύ στην δουλειά μου , είμαι γερμανοαυτοκινητόφιλος , και μετά από έρευνα αγοράς που έκανα και σε άλλα υποψήφια μοντέλα άλλων εταιριών πραγματικά είναι πολύ καλύτερο. 

Όσον αφορά για την επέκταση εγγύησης λέω να την βάλω στο πακέτο και ας μην το πάρω σε μεταλλικό χρώμα.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.