hadow Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 (edited) Γεια σας παιδια απο μενα. Εχω ενα προβληματακι με το beetle μου ,και θελω την βοηθεια σας ...λοιπον! μολις μου χαλασε το σωληνακι της βενζινης ,αυτο που έρχεται απο το ρεζερβουαρ και παει μεχρι την μηχανη .βασικα ειναι τρια τα σωληνάκια για να καταλαβετε ακριβώς 2 ξεκινούν από το ρεζερβουάρ και ενα απο το φιλτρο δλδ συνολο 3 .εμενα μου χαλασε απο τα τρια το 1,αυτο τής παροχης.λοιπον εδώ θέλω την βοηθεια σας .μπορώ να το βρω μονο γνησιο απο VW και κανει 100 euro πολλα για ενα και μονο σωληνάκι που χρειάζομαι .μήπως κάποιος απο εσας εχει κανενα περίσσιο απο καμια μετατροπη η ξέρει κάπου να μπορώ να βρω κανένα φτηνό ?ταιριάζει και από golf 4. στελνω και εικονα .ειναι το νουμερο 3 αυτο που βγαινει πιο ψηλα απ ολα Edited February 20, 2013 by hadow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
htsopelas Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 και γιατι δεν κανεις μια πατεντουλα να γλιτωσεις απο τα εξοδα? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strmantz Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 ψάξε στο εμπόριο σε μαγαζιά με ανταλλακτικά after market! θα βρεις σίγουρα! μην βάλεις μεταχειρισμένο γιατι μπορει να εχει ξεραθεί και να χάνει καύσιμο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...