Jump to content
dimispolo

Μπιλιοφοροι Για 6Ν2

Recommended Posts

Γύρω στα 70 με 80 ευρώ έχει για το 6ν1 και 6ν2 από 1.0 εώς 1.4. Τώρα για το 1.6 πιστεύω δε θα έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή. Το θέμα είναι τι μάρκα να επιλέξεις γιατί συνήθως και οι καινούργιοι την ακούνε πολύ γρήγορα. Τουλάχιστον στα 4άρια τα golf. 

Link to comment
Share on other sites

Ξέρεις τι μου θύμισες φίλε dimispolo? Ενα φιλαράκι κάποτε είχε ένα Caddy παλιό στρογγυλοφάναρο μοντέλο 91' οι αναρτήσεις μπροστά τελειωμένες. Δεν έβρισκε ίδιες και έβαλε από Golf Mk1 οι οποίες ταίριαζαν στις εργοστασιακές βάσεις!Το αμάξι μπροστιοκίνητο και έκατσε λίγο παραπάνω μπροστά!Περνάει μια βδομάδα off οι μπιλιοφόροι!Δεν μπορούσε να καταλάβει τι φταίει,αλλάζει μπιλιοφόρους μετά από λίγο καιρό off πάλι!Το χαμήλωμα χαλούσε την γεωμετρία της ανάρτησης με αποτέλεσμα να φθείρονται πολύ γρήγορα οι μπιλιοφόροι. Εσύ δεν το καταλαβαίνεις αλλά με αυτούς τους 5 πόντους τους ζορίζεις πολύ γιατί ο μπιλιοφόρος είναι αναγκασμένος να δουλεύει σε μεγαλύτερη γωνία απ ότι είναι σχεδιασμένος!Σηκωσέ το!Κάντο 4 πόντους.Εγώ 4 το έχω και είμαι κομπλέ!

Link to comment
Share on other sites

πιρα τον μαστωρα μου τηλ για να το ρωτησω ποσο πανε να μου τους στειλει και με εκραξε λιγο <<<μητσο στο ειπα μην το χαμηλωσεις τοσο δεν στο πα??> τους 5 ποντους εγω τους ηθελα ειναι η αληθεια λογο οτι το γουσταρα εμφανισιακα,,

Link to comment
Share on other sites

χαχαχα.Ωραίος ο μάστορας!Θέλει να σε βάλει στον ίσιο δρόμο!Αδερφέ καλή και η εμφάνιση αλλά κρίμα κάθε 3 και λίγο να αλλάζεις μπιλιοφόρους! :suicide:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.