Jump to content
jimakos75

Αφαιρεση Τιμονιου

Recommended Posts

Καλησπερα, θα ηθελα να βγαλω το εσωτερικο του τιμονιου σε golf mk4 απο 1400cc διοτι σε λακουβες, ακουγεται μεταλλικος θορυβος απο κατω του, εννοω το καπακι που πιεζουμε για να κορναρουμε αν εγινα σαφεις.

Αυτο βγαινει απλα τραβοντας η εχει το κολπο του επειδη εχει και τον αεροσακο απο οτι καταλαβαινω?

Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Εχω αυτο με τις τεσσερις ακτινες (MK4) και θελω να βγαλω μονο το καπακι στο κεντρο του τιμονιου, το οποιο εχει και τα σημεια πιεσης για την κορνα.

Edited by jimakos75
Link to comment
Share on other sites

Φιλε μου μηπως ειναι ευκολο να μου δωσεις αν εχεις, σε PDF η σε αλλη μορφη τετοιες εικονες για το αμαξι μας, σαν εγχειριδιο, να μπορω να δω τι μπορω να φτιαξω μονος μου ?

Link to comment
Share on other sites

Και τα μαστορια τι θα γινουν??? κλεφτες???  χαχαχαχα

 

 

ναι εχω οτι θες για να λυσεις ολο το αμαξι, και αν εισαι και 18αρης εχω και της μηχανης τα μανιουαλ. Στηλε μου το email σου καποια στιγμη που θα εχω χρονο να αρχισω να στα στελνω.

 

Το εβγαλες το τιμονι τελικα τα καταφερες?? σημερα εβγαλα το δικο μου για να το βαψω, δες πως ειναι απο πισω και που μπενει το κατσαβιδι, θελει λιγο δυναμη, για να απελευθερωθει.

 

p050313132101.jpg

 

και το τιμονι απο πισω

 

p0503131325.jpg

Τελικα δεν χρειαστικε να το βγαλω διοτι μετακινησα ολο το ταμπλο οσο χρειαζοταν και μπορεσα να βρω απο που ειχα τριγμους, ειναι δυο ατσαλενια λαμακια τα οποια θυληκωνουν στο ταμπλο κατα την τοποθετηση του και βρισκονται μετα τον μονοκοματο κεντρικο αεραγωγο και προς το τζαμι, στο κεντρο πανω του ταμπλο, ετσι τα ισιωσα και τελος οι τριγμοι απο εκεινο το σημειο. Με ενδιαφερει πολυ αυτα τα manual που εχεις. 1.8t ειμαι φιλε μου. Σου στελνω το mail και σε ευχαριστω εκ των προτερων !

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.