Jump to content
kouliss

Πανελλήνια Συνάντηση & Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Recommended Posts

MAW_Logo_Greece_12_c.jpg

 

Αγαπητοί φίλοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Αγωνιστικής – Αυτοκινητιστικής Λέσχης Φίλων και Κατόχων Volkswagen έχοντας υπόψη τις δυσκολίες της εποχής αποφάσισε στα πλαίσια της 1ης Πανελλήνιας Συνάντησης 2013 στην Καστοριά να υλοποιήσει μια φιλανθρωπική δράση και να υπενθυμίσει σε όλους τους συμμετέχοντες την ανάγκη της αλληλεγγύης και της δύναμης της παρέας! Αξίες και ιδανικά που βρίσκονται στο επίκεντρο της δικής μας κοινότητας, το Hellenic VWClub!

 

Ελήφθη, κατά την τακτική συνεδρία του Μαρτίου, η απόφαση να συλλεχθούν 0,50 λεπτά από κάθε λαχνό που θα πουληθεί υπέρ της οικονομικής υποστήριξης της λέσχης στην διάρκεια της κεντρικής εκδήλωσης της Πανελλήνιας Συνάντησης, που θα γίνει την Κυριακή 18 Μαρτίου. Το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα αποδοθεί στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ώστε να γίνει πραγματικότητα η ευχή ενός παιδιού!

 

Σας προσκαλούμε όλους να συμμετάσχετε ενεργά!
 

Πληροφορίες για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) θα βρείτε εδώ!

Λεπτομέρειες για την Πανελλήνια Συνάντηση θα βρείτε εδώ!

 


Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του Hellenic VWClub.

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητοί φίλοι,

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στα πλαίσια της 1ης Πανελλήνιας Συνάντησης 2013 στην Καστοριά διεξήχθη, κατά την λαχειοφόρο κλήρωση, προσπάθεια να συλλεχθούν χρήματα ώστε να υλοποιηθεί από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) η ευχή ενός παιδιού! Το συνολικό χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε ήταν 188€ και έκανε πραγματικότητα την ευχή της μικρής Χριστίνας, 4 ετών, να γίνει μπαλαρίνα.

 

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη που συνείσφεραν σε αυτή την οργανωμένη φιλανθρωπική δράση και ευελπιστούμε να υποστηρίξετε τέτοιες ενέργειες, εντός και εκτός λέσχης, στο μέλλον!

 

Make-A-Wish-Letter.pdf

 

 

Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του Hellenic VWWClub.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.