Jump to content
chaos748

Καινουργιες Ζαντες

Recommended Posts

Προσφατα καταφερα να ραγισω την μπροστα αριστερα mallory μου και μου ζητανε 700 ευρω απτην καρεντα για καινουργια.Θελω να βαλω τετραδα aftermarket αλλα ΚΑΛΗ(κραμα,βαρος κλπ) κ δεν με ενδιαφερει η τιμη(μεσα σε λογικα πλαισια περιπου μεχρι 1500-2000 η 4αδα).Λεω καλη απο αποψη ποιοτητας και αντοχης στις λακουβες σε σχεση με τις εργοστασιακες.Που να ψαξω και σε ποια καταστηματα να απευθυνθω?

 

Επισης αν μπορει καποιος να μου που μπορω να βρω (αν υπαρχει ) καποια μεταχειρισμενη mallory σε καλη κατασταση,που να ψαξω...

 

225/45/17 ειναι οι ζαντες μου

Edited by chaos7
Link to comment
Share on other sites

με τα λεφτα που διαθετεις παιρνεις υπερζαντες οχι απλα αζαντες...κοιτα σε18αρες  bbs,work,azev ειναι πολυ ανθεκτικες,φυσικα και υπαρχουν και αλλες εταιριες αλλα αυτες μου ερχοντε τωρα!

Link to comment
Share on other sites

2 θεματα με το ιδιο πραγμα απο τον ιδιο ανθρωπο για ποιο λογο??????????? Ας το βαλει καποιος στο θεμα ζαντες Mallory 17''

Link to comment
Share on other sites

Είναι τραγικοί στις αντιπροσωπίες.Κοιτάν να τα πάρουν από παντού.Θυμάμαι κάποιος φίλος μου με Avensis θέλησε να αλλάξει τις σιδερένιες εργοστασιακές με τις αλουμινένιες της Toyota σε 16άρες και του ζήτησαν 2000 ευρώ! :suicide: Πήγαινε σε έναν ζαντά. Ξέχνα τις εργοστασιακές!Με 1500 παίρνεις της Παναγιάς τα μάτια και θα ξεχωρίζεις απ το εργοστασιακό look!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.