balasis Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 Καλησπερα σας φιλοι μου. Εχω μια παρα πολυ μεγαλη απορια και ελπιζω να βοηθησετε . Τελικα ποιο μοντελο passat εχω , εγω και πολλοι αλλοι εδω μεσα γιατι θα μου στριψει ;;;!!! Το αμαξι ειναι μοντελο 1999 , με πλαισιο WVWZZZ3BZXP το πλαισιο λεει Β3 , η vw λεει Β3 αλλα οταν ψαχνω κατι στο net μου το βγαζει σαν Β5 , και σαν Β3 βγαζει ενα ποιο παλιο . Το δικο μου ειναι ιδιο με του passateboυ , 1.8Τ 20V και ιδιας χρονολογιας . Το επομενο ειναι του passsatoumpa και του GOLFAKI 4 και το βγαζει σαν Β5.5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos/red tornado Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 Καλησπερα σας φιλοι μου. Εχω μια παρα πολυ μεγαλη απορια και ελπιζω να βοηθησετε . Τελικα ποιο μοντελο passat εχω , εγω και πολλοι αλλοι εδω μεσα γιατι θα μου στριψει ;;;!!! Το αμαξι ειναι μοντελο 1999 , με πλαισιο WVWZZZ3BZXP το πλαισιο λεει Β3 , η vw λεει Β3 αλλα οταν ψαχνω κατι στο net μου το βγαζει σαν Β5 , και σαν Β3 βγαζει ενα ποιο παλιο . Το δικο μου ειναι ιδιο με του passateboυ , 1.8Τ 20V και ιδιας χρονολογιας . Το επομενο ειναι του passsatoumpa και του GOLFAKI 4 και το βγαζει σαν Β5.5 Κανεις λαθος και μπερδευεσε μονος σου. Το πλαισιο σου λεει 3Β και οχι Β3 στην γλωσσα της φαουβε το μοντελο σου ειναι το 3Β και στην γλωσσα της "πιατσας" το Β5 καμια σχεση με το 3ΒG που ονομαζει το facelift και στην "πιατσα" πιανετε σαν Β5,5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balasis Posted March 13, 2013 Author Report Share Posted March 13, 2013 Δλδ αν εγω θελω να ψαξω στο net για το αμαξι μου , θα γραψω 3Β η Β5 ; Μην παραγγειλω τπτ και δεν μου κανει . Και γιατι το εχουν κανει αυτο ; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hellenic vanagon Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 (edited) Καλησπερα σας φιλοι μου. Εχω μια παρα πολυ μεγαλη απορια και ελπιζω να βοηθησετε . Τελικα ποιο μοντελο passat εχω , εγω και πολλοι αλλοι εδω μεσα γιατι θα μου στριψει ;;;!!! Το αμαξι ειναι μοντελο 1999 , με πλαισιο WVWZZZ3BZXP το πλαισιο λεει Β3 , η vw λεει Β3 αλλα οταν ψαχνω κατι στο net μου το βγαζει σαν Β5 , και σαν Β3 βγαζει ενα ποιο παλιο . Όταν λέμε Β3, εννοούμε το μοντέλο του 1988. Δες εδώ το κορυφαίο της σειράς, Β35ι: (SYNCRO) Edited March 13, 2013 by hellenic vanagon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLFAKI 4 Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 Δλδ αν εγω θελω να ψαξω στο net για το αμαξι μου , θα γραψω 3Β η Β5 ; Μην παραγγειλω τπτ και δεν μου κανει . Και γιατι το εχουν κανει αυτο ; το μοντελο σου αν πας σε αντιπροσωπεια θα ψαξεις για 3b.αν ομως παιξεις με ιντερνετ τοτε θα ψαχνεις για b5.του πασατουμπα που λες ειναι b5.5ενω το δικο μου 3bg.αυτο γινεται γιατι εχει αλλη αριθμιση το εργοστασιο απο την αγορα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balasis Posted March 13, 2013 Author Report Share Posted March 13, 2013 Τωρα το εχασα τελειος . Πως το δικο σου ειναι 3bg και του passatoumpa b5.5 ;;; Ιδια δεν ειναι τα αμαξια σας ;;; Μιλησα με τον passatebo και εχουμε το ιδιο πλαισιο , αλλαζουν μονο τα 2 τελευταια γραμματα . Εσας δεν ειναι ιδιο το πλαισιο ;; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavros geoldasis Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Τα δικα μας ειναι 3b η b5 οπως και να το γραψεις το ιδιο ειναι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hellenic vanagon Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 (edited) Τα δικα μας ειναι 3b η b5 οπως και να το γραψεις το ιδιο ειναι. Nαι αλλά ποιο 3b; Γιατί αν πεις 3(2)b, πρόλαβε άλλος: Edited March 14, 2013 by hellenic vanagon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balasis Posted March 14, 2013 Author Report Share Posted March 14, 2013 Χαιρομαι που πηρα τοσο γρηγορα απαντησεις !!! Μου λυθηκε η απορια , σας ευχαριστω ολους ....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
passatebos Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Παραγγειλε εσυ και αν δεν σου κανει εγω εδω ειμαι!!!!!!!!!!! Ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω ............. Δωσε μου αυτα που φορας στο μοτερακι σου και γω σου παραγγελνω οτι θεςςςςςςςςςςς.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLFAKI 4 Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Τωρα το εχασα τελειος . Πως το δικο σου ειναι 3bg και του passatoumpa b5.5 ;;; Ιδια δεν ειναι τα αμαξια σας ;;; Μιλησα με τον passatebo και εχουμε το ιδιο πλαισιο , αλλαζουν μονο τα 2 τελευταια γραμματα . Εσας δεν ειναι ιδιο το πλαισιο ;; Εμενα ειναι το facelift του πασατουμπα οχι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
passatebos Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Ναι καλα σε πιστεψαμε εσενα τωρα .... Facelift θα του κανω εγω μολις σου παρω τα δερματινα .......... Ειναι τωρα ο .......................... Μητσος για δερματινα καθισματα !!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...