Jump to content

balasis

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by balasis

  1. Το μαγαζι που αναφερα πουλαει χονδρικη , του εκανε καποιος την παραγγελια τον κρεμασε και δεν την πηρε ποτε . Περασε τυχαια ο Σωτηρης εκανε μια ερωτηση και μαλλον για να τα διωξει μας τα εδωσε προφανως στο κοστος . Δεν πιστευω θα ξαναπετυχουμε τοσο χαμηλη τιμη .
  2. Αν η φλαντζα ειναι καλης ποιοτητος ή γνησια δεν χρειαζεται κολλα .
  3. Τα εργοστασιακα φρενα ειναι παρα πολυ ικανοποιητικα για τα αλογα μου , δεν αντιμετωπησα ποτε προβλημα . Οσο για τις στροφες , στριβω κανονικα μιας και δεν το παω ποτε πανω απο 140χλμ . Το αμαξι το χρησιμοποιω για να παω στο χωριο κανα ΣΚ και το απολαμβανω στο δρομο ,δεν το σκιζω . Καθημερινες εχω το αμαξι της δουλειας .
  4. Και πολυ καλα εκανες . Εγω επειδη ειμαι εξωτερικος πωλητης σε μια εταιρια ειμαι συνεχεια στο δρομο και εχω την ευκολια να ψαχνω παντου . Πριν 5 μηνες βρηκε ο passatebos ενα καταστημα με λαδια, πηγαμε και πηραμε μια κουτα (με 20λιτρα) ARAL 5W-30 LONGLIFE III στα 80 ευρω . Θεωρω πολυ καλη η τιμη .
  5. Δεν νομιζω να υπαρχει κιτ επισκευης . Εγω τις εδωσα στον φρενα του passatebou και μου τις εκανε καινουργιες .
  6. Τα λαδια τα πηρες απο Ελλαδα ; Με τις ιδιες τιμες τα παιρνω και γω τα ανταλλακτικα απο το Περιστερι .
  7. Εχουν γινει μικροεπεμβασεις εσωτερικα οπως , προγραμμα , μπεκ , αντλια , intercooler, φιλτρο ελευθερας , εξατμιση ολοσωμη , η τουρμπινα ειναι της μαμας VW Κ03 μετατροπη σε υβριδικη Κ04 , over 1.4 . Φωτο δεν εχω ουτε και video . Εξωτερικα δεν εχει γινει καμια μετατροπη σε φρενα η αναρτησεις .
  8. Χρήστος απο Ιλιον , με passat Β5 του 2000 με τον 1.8Τ 20V στα 275hp .Φωτο δεν εχω προχειρη , εξωτερικα οπως το εβγαλε η μαμα VW
  9. Οχι δεν εχει καμια σχεση .
  10. Ενδιαφέρον ! Και εγώ παλιό κλειδί έχω . Τα κουμπιά δουλεύουν σε εσένα ;
  11. Χαιρομαι που πηρα τοσο γρηγορα απαντησεις !!! Μου λυθηκε η απορια , σας ευχαριστω ολους .......
  12. Τωρα το εχασα τελειος . Πως το δικο σου ειναι 3bg και του passatoumpa b5.5 ;;; Ιδια δεν ειναι τα αμαξια σας ;;; Μιλησα με τον passatebo και εχουμε το ιδιο πλαισιο , αλλαζουν μονο τα 2 τελευταια γραμματα . Εσας δεν ειναι ιδιο το πλαισιο ;;
  13. Δλδ αν εγω θελω να ψαξω στο net για το αμαξι μου , θα γραψω 3Β η Β5 ; Μην παραγγειλω τπτ και δεν μου κανει . Και γιατι το εχουν κανει αυτο ;
  14. Καλησπερα σας φιλοι μου. Εχω μια παρα πολυ μεγαλη απορια και ελπιζω να βοηθησετε . Τελικα ποιο μοντελο passat εχω , εγω και πολλοι αλλοι εδω μεσα γιατι θα μου στριψει ;;;!!! Το αμαξι ειναι μοντελο 1999 , με πλαισιο WVWZZZ3BZXP το πλαισιο λεει Β3 , η vw λεει Β3 αλλα οταν ψαχνω κατι στο net μου το βγαζει σαν Β5 , και σαν Β3 βγαζει ενα ποιο παλιο . Το δικο μου ειναι ιδιο με του passateboυ , 1.8Τ 20V και ιδιας χρονολογιας . Το επομενο ειναι του passsatoumpa και του GOLFAKI 4 και το βγαζει σαν Β5.5
  15. Καλα να περασετε φιλοι μου .... Καλο σας ταξιδι και καλη επιστροφη .... Περιμενουμε τις φωτο και τα νεα σας ...
  16. Στις ιδιες ζαντες μπορεις να ανεβεις η να κατεβεις κατα ενα , αν θυμαμαι καλα . Δλδ απο 215 σε 225 κ απο 45 σε 55 κ τουμπα .
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.