Jump to content
ΤΑΚΗΣ

Πυρομετρο Σε Golf Iv

Recommended Posts

Αγαπητοι  φιλοι γεια σας .χρειαζομαι την πολυτιμη βοηθεια σας οσον αφορα την τοποθετηση ενος πυρομετρο της autometer  series cobalt σε golf iv.εχω κανει κανονικα την τοποθετηση του σε ενα πανελ ,εχω περασει την καλωδιωση και εχω κολλησει στην τοποθετηση του αισθητηρα.εχει επιχειρησει κανεις να βαλει πυρομετρο σε iv?αν ναι που εχει βαλει τον αισθητηρα?πως εχει προσαρμοστει στον σωληνα? ευχαριστω  τακης. :sick:

Link to comment
Share on other sites

Guest πανος-gti

καλησπερα φιλε εγω φοραω το πυρομετρο της autometer αλλα θα σου πω τη αληθεια δεν το περασα μονος.τωρα οσο αφορα που θα βαλεις το αισθητηρα ειναι 2 τα σημεια .πρωτο σημειο ειναι η πολλαπλη εξαγωγης λιγο πριν το τουρμπο για να εχεις καλες ενδειξεις αλλα προσοχη θελει στο τρυπημα της πολλαπλης κ η αλλο σημειο λιγοτερο επικινδυνο σημειο ειναι το downpipe στο σπιραλ.εκει φυσικα δεν θα εχεις ακριβες ενδειξεις,τωρα εμενα που στο διαολο το εχουν βαλει δεν γνωριζω .αλλα νομιζω στο dp ειναι γιατι ειχα αλλαξει πολλαπλη κ τουρμπινα πριν καιρο κ δεν ειδα τρυπα,αρα ειναι στο dp.φυσικα οι ενδειξεις μου ειναι καλες τωρα αν εχουν καμια μικρη διαφορα απο τη πραγματικοτητα δεν το ξερω.ελπιζω να βοηθησα.

Link to comment
Share on other sites

εγω τα μονα που θα βαλω ειναι βολτομετρο θερμοκρασια λαδιου και πιεση λαδιου σε 52mm στην κονσολα πανω απο το radio cd

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.