Jump to content
louros

Aνάβει Το Check Στο Ρελαντί

Recommended Posts

Καλημέρα φίλοι μου. Έχω ένα golf 5 tsi 140hp και πρόσφατα μου έβγαλε ένα πρόβλημα στα 75000km. Μόνο όταν είναι κρύο και το ανοίγω για να ζεσταθεί εκεί που σηκώνει το ρελαντί στις 1200rpm για να ζεσταθεί το μοτέρ αναβοσβήνει το check και το μοτέρ κάνει κοψίματα. Με το που πέσουν οι στροφές στις 800rpm όλα καλά και δεν το ξανακάνει. Η απόδοση δεν έχει πέσει και στην οδήγηση είναι φυσιολογικό. Το πήγα να διαβάσει ο μηχανικός μου το σφάλμα και του έβγαλε πρόβλημα στον πολλαπλασιαστή 1.Τον αλλάξαμε.Το πρόβλημα συνεχίζει.Το ξαναπήγα και του λέει σφάλμα στον πολλαπλασιαστή 2.Το σβήνει το σφάλμα και μου λέει ξαναφέρτο αν στο ξαναβγάλει.Μου το ξαναβγάζει και το πάω και βγάζει τώρα σφάλμα στον πολλαπλασιαστή 3.Έχει κανένας ιδέα τι μπορεί να φταίει? Γιατί κάτι μου λέει ότι αν αλλάξω τους πολλαπλασιαστές 2 και 3 το πρόβλημα θα παραμείνει!Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα το προβλημα σου μαλον πρεπει να οφηλεται στο οτι εχουν καπνα οι βαλβηδεσ .δοκιμασε να κανεισ τραμπα τον πολλαπλασιαστη τον καινουργιο σε εναν απο τουσ κυληνδρουσ που βγαζη το σφαλμα εαν συνεχειση και βγαζη παλι σφαλμα στον κυληνδρο που εχεισ τον καινουργιο πολλαπλασιαστη τοτε θελεισ καθαρησμο βαλβηδον.η εαν σου κανει δουλεια ενα ενοισχητηκο βενζηνησ μηποσ και σου στροση ετση.

Link to comment
Share on other sites

Μακάρι γιατί φοβήθηκα ότι είναι πρόβλημα με τη καδένα. Αλλά αν είναι οι βαλβίδες γιατί το κάνει μόνο στην εκκίνηση και όχι κατά τη λειτουργία?

Link to comment
Share on other sites

Μακάρι γιατί φοβήθηκα ότι είναι πρόβλημα με τη καδένα. Αλλά αν είναι οι βαλβίδες γιατί το κάνει μόνο στην εκκίνηση και όχι κατά τη λειτουργία?

Φίλε μου αυτή την απορία έχω και εγώ και δυστυχώς δεν έχει βρεθεί άνθρωπος να μου δώσει πειστική εξήγηση. Σύμφωνα με την λογική μου θα έπρεπε από την στιγμή που χάνει συμπίεση λόγω των επικαθίσεων, να βλέπουμε μειωμένη απόδοση, αυξημένη κατανάλωση καυσίμου και κοψίματα εν κινήση. Παρόλα αυτά δεν συμβαίνει τίποτα αυτά.

Δεδομένου ότι επισκευή στοιχίζει αρκετά της τάξης των 1000-1500€ είμαι και εγώ σε δίλημα τι να κάνω.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.