papagara82 Posted February 4, 2014 Report Posted February 4, 2014 Παιδια καλησπερα! μολις πηρα μεταχειρισμενο και ενω δεν μου εκανε κανενα προβλημα, σημερα μολις βαζω μπρος να ξεκινησω κατεβαζω χειροφρενο και βαζω ταχυτητα,κανει πρωτα ενα θορυβο σαν να δυσκολευεται να κσεκινησει(σταματημενο) και μετα ξαφνικα τσουλαει..κανοντασ το βολτα ομως μοθ κανει ενα θορυβο απο δεξια μονο κατα το φρεναρισμα σαν να εχει πιασει κατι απο κατω.. Εχει κανεισ ιδεα τι μπορει να ειναι?? μεταχειρισμενο golf V Quote
nikoskallithea Posted February 4, 2014 Report Posted February 4, 2014 Εχουν κολλήσει τα πισω φρενα σου, να πας να το δεις Ποσο καιρο ηταν ακινητοποιημένο? Quote
papagara82 Posted February 4, 2014 Author Report Posted February 4, 2014 Εχουν κολλήσει τα πισω φρενα σου, να πας να το δεις Ποσο καιρο ηταν ακινητοποιημένο? Δεν ειχε μεινει ακινητοποιημενο καθολου.Το μετακινω καθημερινα.Απ'οταν το αγορασα πριν 2 βδομαδες,μου το εχει ξανακανει αλλη μια φορα.Οταν ειχα βαλει μπρος και κατεβασα το χειροφρενο,ειχα βαλει πρωτη και το αυτοκινητο μαρσαρε σαν να ειχα ακομα χειροφρενο..αλλα ξεκινησε μετα απο αυτο Quote
nikoskallithea Posted February 4, 2014 Report Posted February 4, 2014 ακινητοποιημένο εννοώ από τον πωλητή, τεσπα, πήγαινε να το δουν Quote
stratosg Posted February 4, 2014 Report Posted February 4, 2014 Πιθανον να είναι ελλατωματικό το κυλινδράκι των φρένων και να δακρύζει λίγο υγρό. Quote
papagara82 Posted February 4, 2014 Author Report Posted February 4, 2014 ευχαριστω για τις συμβουλες! θα παω αυριο να το κοιταξουν ελπιζοντας η λυπητερη να μην ειναι μεγαλη Quote
nikoskallithea Posted February 4, 2014 Report Posted February 4, 2014 Αν πας σε αντιπροσωπεία κάηκες, βρες ενα καλο συνεργείο για vw και πήγαινε το Quote
papagara82 Posted February 5, 2014 Author Report Posted February 5, 2014 Πηγα σε συνεργειο τελικα και μου ειπαν οτι ειχαν πολλη βρωμια τα δισκοφρενα-δαγκανες και ηθελαν καθαρισμα.Στη μια δαγκανα δεν δουλευε το εμβολο αν καταλαβα καλα(πηγαινε μπρος και μετα εμενε εκει,δεν πηγαινε πισω) εξ'ου και ο θορυβος οταν εβαζα πρωτη μετα απο ωρα ακινητοποιησης. 85ευρω η μεταχειρισμενη και 190 η καινουργια δαγκανα.Πρεπει να αλλαξω κατευθειαν και τισ βαλβολινες? Quote
nick_1987 Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 Πηγα σε συνεργειο τελικα και μου ειπαν οτι ειχαν πολλη βρωμια τα δισκοφρενα-δαγκανες και ηθελαν καθαρισμα.Στη μια δαγκανα δεν δουλευε το εμβολο αν καταλαβα καλα(πηγαινε μπρος και μετα εμενε εκει,δεν πηγαινε πισω) εξ'ου και ο θορυβος οταν εβαζα πρωτη μετα απο ωρα ακινητοποιησης. 85ευρω η μεταχειρισμενη και 190 η καινουργια δαγκανα.Πρεπει να αλλαξω κατευθειαν και τισ βαλβολινες? για την ιστορια, την περασμενη βδομαδα αλλαξα φρενα κ εβαλα απο gti μπροστα μεταχειρισμενα, δαγκανες-σωληνακια-τακακια-δισκοπλακες στα 90 ευρω. το θεωρω κοροιδια να πληρωσεις κατι μεταχειρισμενο τοσο, οταν μπορεις να βρεις ολο το πακετο. μια αναζητηση στο car gr θα βοηθουσε 2 Quote