Jump to content

papagara82

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About papagara82

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

papagara82's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπερα! Χ8ες πηγα να ξεκλειδωσω το αμαξι (golf V του 2005) και δεν ανοιγε η πορτα του συνοδηγου, ουτε απ'εξω ουτε απο μεσα. Προσπαθησα και με το δευτερο κλειδι αλλα τιποτα. Ολεσ οι αλλεσ πορτες ανοιγουν κανονικα και στο καντραν τιποτα το περιεργο.. Εχει συμβει σε καποιον απο εσας? τι θα μπορουσε να ειναι και που 8α ηταν καλυτερα να απευθυνθω γιατι η αντιπροσωπεια.. Καθε συμβουλη πολυτιμη
  2. Καλησπερα. Μια ερωτηση.. Για Golf 1.6 του 2005 αυτα τα λαδια κανουν? http://www.oljemagasinet.se/index.php?route=product/product&product_id=279 Καταλαβα οτι ολα τα golf περνουν πλεον 5w-30, Τα προηγουμενα service γραφει το βιβλιο οτι εχουν γινει με longlife..Καποια προταση και για φιλτρο λαδιου? MANN ισως?
  3. Πηγα σε συνεργειο τελικα και μου ειπαν οτι ειχαν πολλη βρωμια τα δισκοφρενα-δαγκανες και ηθελαν καθαρισμα.Στη μια δαγκανα δεν δουλευε το εμβολο αν καταλαβα καλα(πηγαινε μπρος και μετα εμενε εκει,δεν πηγαινε πισω) εξ'ου και ο θορυβος οταν εβαζα πρωτη μετα απο ωρα ακινητοποιησης. 85ευρω η μεταχειρισμενη και 190 η καινουργια δαγκανα.Πρεπει να αλλαξω κατευθειαν και τισ βαλβολινες?
  4. ευχαριστω για τις συμβουλες! θα παω αυριο να το κοιταξουν ελπιζοντας η λυπητερη να μην ειναι μεγαλη
  5. Δεν ειχε μεινει ακινητοποιημενο καθολου.Το μετακινω καθημερινα.Απ'οταν το αγορασα πριν 2 βδομαδες,μου το εχει ξανακανει αλλη μια φορα.Οταν ειχα βαλει μπρος και κατεβασα το χειροφρενο,ειχα βαλει πρωτη και το αυτοκινητο μαρσαρε σαν να ειχα ακομα χειροφρενο..αλλα ξεκινησε μετα απο αυτο
  6. Παιδια καλησπερα! μολις πηρα μεταχειρισμενο και ενω δεν μου εκανε κανενα προβλημα, σημερα μολις βαζω μπρος να ξεκινησω κατεβαζω χειροφρενο και βαζω ταχυτητα,κανει πρωτα ενα θορυβο σαν να δυσκολευεται να κσεκινησει(σταματημενο) και μετα ξαφνικα τσουλαει..κανοντασ το βολτα ομως μοθ κανει ενα θορυβο απο δεξια μονο κατα το φρεναρισμα σαν να εχει πιασει κατι απο κατω.. Εχει κανεισ ιδεα τι μπορει να ειναι?? μεταχειρισμενο golf V
  7. Οντως τελικα βρισκεσαι να τα δινεις απο αλλου.. ξερεις μηπως σε ποιες στροφες βασει ροπης θα ηταν το καλυτερο να αλλαζει κανεις?
  8. ποια ειναι η φαουβε?αυτο μαλλον θα κανω.θα πηγαινω νωριτερα για τα service..τα λαστιχα με τα καρφια ειναι υποχρεωτκα μεχρι τελος μαρτη :-)
  9. Καλημερα! Ακουγονται και γραφονται διαφορα για το πως να κανει κανεις οικονομια στην οδηγηση. Γενικα αναφερεται οτι η αλλαγη ταχυτητας θα πρεπει να γινεται στις 2000-2500σαλ..εχει σχεση λεει και με τη μεγιστη ροπη την οποια πρεπει να βρει κανεισ και να κανει καποιους μαλλον περιπλοκους αλγοριθμους Στο δικο μου golf 1.6 του 2005 με 102hp εμπειρικα νομιζω πως πρεπει ν'αλλαζω κοντα στις 2700.ετσι βρισκομαι να βαζω συχνα 5η απο τα 80-85kmh. Mηπως ομως ετσι σκοτωνω και τ'αμαξι? Παρεμπιπτοντως βρισκω τη μεγιστη ροπη να ειναι στις 148 Nm @ 3800 rpm! Καμια συμβουλη??
  10. Eυχαριστω πολυ! εχω ηδη να αλλακσω ελαστικα(να βαλω τα καλοκαιρινα σε λιγο- ειμαι σουηδια και να βαλω υγρα φρενων και εδω φευγουν πολλαααα λεφτα στα συνεργεια. Αλλωστε σε ενα χρονο ακριβως θα παω και για το ενδιαμεσο service. Aπλα ανησυχουσα γιατι ξερω οτι λαδια-φιλτρα πρεπει ν'αλλαζονται αρκετα συχνα για μακροζωια του κινητηρα...Στα συνεργεια εδω πανε μονο by the book και αν δεν το γραφει το βιβλιο η' δεν εχει αναμμενο λαμπακι δεν ξερουν τι να κοιταξουν
  11. Παιδια καλημερα! ειμαι καινουργιος στο forum. Αγορασα μολις ενα golf 1.6 του 2005 με 94.000km. Στο service book γραφει οτι εκανε μεχρι τωρα το μικρο service καθε 30000 η΄ 2χρονια αν και στην αρχη του βιβλιου προτεινει καθε 15000 η' 1 χρονο. Στην αντιπροσωπεια μου ειπανε και αυτοι καθε 2 χρονια η' 30000 η' αν αναψει κανενα λαμπακι αλλιως δεν εχει αναγκη..εγω σκεφτομαι ομως να αλλακσω ουτως ή' αλλιως λαδια,φιλτρα λαδιου και αερα γιατι αυτα ειχαν αλλαχθει πριν 1 χρονο και 15000κμ.Σε ενα χρονο θα πρεπει να κανω και το μεσαιο service... Ξερει μηπως κανεις να βοηθησει με το προγραμμα των service? τι ανταλλακτικα προτεινετε(λαδια-castrol κλπ. και φιλτρα λαδιου) για να τους τα παω ετοιμα αν ειναι? ευχαριστω!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.