Jump to content
GOLFAKI 4

Weekly Night Out : 27/2 @ Αττική - Γαλάτσι - Zafiro Cafe

Recommended Posts

Αγαπητά μέλη του Hellenic VWClub,

 

Κάθε εβδομάδα γράφουμε ιστορία. Οι εβδομαδιαίες μας συναντήσεις έχουν γίνει θεσμός και κομμάτι της ζωής μας πλέον. Κάθε μας συγκέντρωση δυναμώνει το όνομα του Hellenic VWClub.

 

Έτσι και αυτή την εβδομάδα στο προσωπικό πρόγραμμα του καθενός μας θα υπάρχει κάτι κοινό. Το ραντεβού μας ορίζεται για την Πέμπτη 27/2/14 και ώρα 21.30 στο cafe zafiro (πρώην zepelin, στην περιοχή Αττικού Άλσους Γαλατσίου, 111 46, Γαλάτσι Αττική), στο parking  του μαγαζιού, όπου θα σας περιμένουμε παλιά και νέα μέλη να γνωριστούμε και να συζητήσουμε ότι σας απασχολεί σχετικά με τα αγαπημένα μας vw οχήματα, βελτιωμένα ή μη. Στις 22.00 θα περάσουμε στον χώρο του cafe να απολαύσουμε την μαγευτική θέα την νυχτερινής Αθήνας και να διασκεδάσουμε όπως μόνο η δική μας παρέα ξέρει. 

 

Σας περιμένουμε όλους, ακόμα και με την δική σας παρέα. Φορέστε τα μπλουζάκια της λέσχης μας και ελάτε να  γνωριστούμε και από κοντά ,όσοι δεν το έχετε επιχειρήσει ακόμα.

 

Δηλώστε μας την παρουσία σας για την σωστή οργάνωση του χώρου.

 

Χάρτης !!!!!

 

~~~~~~

Συνδεθείτε μαζί μας στα κοινωνικά δίκτυα: ακολουθήστε μας στο icon-social_twitter.png | κάντε μας Like στο icon-social_facebook.png | δείτε μας στο icon-social_youtube.png
Σημαντικές σελίδες: Κάρτες Μέλους | Αγγελίες Αξεσουάρ | SmartPhones App
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6999 VWCLUB6999 892 58217:00 - 19:00


Υπενθυμίζουμε ότι αναζητούνται VIP μέλη που επιθυμούν να αναλάβουν την ευθύνη οργάνωσης των συναντήσεων. Δείτε πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ!

~~~~~~

 

Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του Hellenic VWClub.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.