Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Αγαπητά μέλη,


 


Η πόλη της Πάτρας φιλοξενεί για 5 συνεχή χρονιά ένα σημαντικό θεσμό για το χώρο της ελληνικής αυτοκίνησης, το 5ο Patras Motor Show που θα διεξαχθεί 19-21 Ιουνίου στον Μόλο Αγίου Νικολάου Πάτρας από την ΦΙΛΜΠΑ (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας).


 


Η Ελληνική Αγωνιστική - Αυτοκινητιστική Λέσχη Φίλων και Κατόχων Volkswagen διαθέτοντας την εμπειρία της συμμετοχής στην εν λόγω έκθεση τα προηγούμενα 2 έτη στις αντίστοιχες διοργανώσεις, προσκαλεί τα μέλη που επιθυμούν την συμμετοχή τους και προβολή του οχήματός τους υπό την αιγίδα του VW Club να αποστείλουν έως την Τετάρτη 10 Ιουνίου και ώρα 21:00 με e-mail στο info@vwclub.gr την πρόθεση συμμετοχής τους καθώς και 3 τουλάχιστον πρόσφατες φωτογραφίες του οχήματός τους. Όλες οι αιτήσεις θα τύχουν εμπιστευτικής διαχείρισης από το Δ.Σ. της Λέσχης. Κατόπιν αξιολόγησης και επικοινωνίας των υπευθύνων της λέσχης με τους κατόχους των οχημάτων θα ανακοινωθούν μόνο οι κάτοχοι και τα οχήματα που τελικώς θα συμμετάσχουν.


 


Οι συμμετέχοντες οφείλουν να συμμορφώνονται στους κανόνες του διοργανωτή. Η Λέσχη θα καλύψει μόνο το παράβολο συμμετοχής του οχήματος και πιθανή ρήτρα πρόσθετης χρηματικής εγγύησης, για την καλή συμπεριφορά κάποιου συμμετέχοντα εάν τυχόν ζητηθεί από τον διοργανωτή θα βαρύνει αποκλειστικά τον κάτοχο του οχήματος.


 


Για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε είτε στο e-mail info@vwclub.gr


ή τηλεφωνικώς στο 6999 892582 (6999 VWCLUB) καθημερινά μετά τις 19:00.


 


Με εκτίμηση,

εκ του Δ.Σ. του Hellenic VWClub.

Edited by GraveDigger
  • Like 3
Posted

Ενα απ τα πιο δυνατα event αυτη την στιγμη αξιζει την σημμετοχη μας....ποιος ειναι ετοιμος? ;)

  • Like 2
Posted

Εγω δηλώνω ετοιμος και απο τωρα συμμετοχή.....περιμενω ενισχύσεις

  • Like 2
Posted (edited)

μεσα και εγω και με αμαξι φετος... θα στειλω και e-mail...

Edited by Speedy
κεφαλαία
Posted

ΜΠΡΑΒΟ παιδιά... Πολύ καλή κίνηση. Αν τα καταφέρω -λόγω δουλειάς- θα κατέβω στην πατρίδα μου...!!!

 

Συγχαρητήρια...!!!

Posted

Παρων μετ οχηματος καλως ευχων των πραματων μεχρι στιγμης......ελα να βλεπουμε συμμετοχες

Posted

Παρων κι εγω σιγουρα και ευελπιστώ για συμμετοχη οχήματος
θα στειλω mail εννοείται

Posted

Περιμένουμε τα emails σας!

Μέχρι στιγμής μόνο ένα μέλος μας έχει στείλει!!!

Posted

Doggy το δικο μου mail έχει ερθει γτ δεν έχω ιδέα???

Posted

γκουχ γκουχ, εσύ είσαι το ένα μέλος :)

Posted

Να επισημάνω πως για το τυπικό της διαδικασίας κρίνεται απαραίτητο να υπάρχει e-mail προς την λέσχη (info@vwclub.gr) όπου να αναφέρεται η επιθυμία του κατόχου για την συμμετοχή του οχήματός του στο περίπτερο του Hellenic VW Club στο 5ο PMS.

 

Υπενθυμίζεται πως έχει οριστεί ως καταληκτική ημερομηνία η Τετάρτη 10 Ιουνίου και ώρα 21:00 ώστε εν συνεχεία να μπορέσουν να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες από πλευράς της λέσχης αλλά και του διοργανωτή.

Posted

Email εσταλει.....οτιδηποτε χρειασθει με ενημερωνετε.....ποσα καφασια μπυρες να παρω??? :Ρ

Στάλθηκε από το GT-I8260 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Posted

Ηρθε και το δικο μου mail λογικα!
εις διπλουν κιολας :crazy:

Posted

Να φέρω ψυγειακι;;;

Posted

τα μέηλς σας έχουν παραληφθεί.

Σας απάντησα κι όλας :)

Ευχαριστούμε για τις συμμετοχές σας παίδες!

Μέσα στο Σ/Κ (το πολύ) θα σας καλέσουμε για τις λεπτομέρειες :)

Posted

Αυτη τη στιγμη συμμετεχουν μερικα απ τα εκλεκτα οχηματα μας.....για να ανεβαινει το κεφι σιγα σιγα.......

Στάλθηκε από το GT-I8260 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Posted

Πότε θα ανακοινωθούν τα οχήματα που θα μπουν???

Posted

Θα δώσω το παρόν κι εγώ στην Πάτρα αλλά απλά σαν επισκέπτης..!! Θα σας έρθω Σάββατο μεσημέρι (καθώς σχολάω στις 6 το πρωί)!! Παρακαλώ αν είναι εύκολο να βρούμε ένα δωμάτιο-κρεββάτι στο ξενοδοχείο που θα μείνουν και οι εκθέτες να είμαστε παρέα.

 

Σας ευχαριστώ πολύ!!

Posted

Με τιμή και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε πως τα οχήματα που θα κοσμήσουν το περίπτερο του Hellenic VW-club στην Πάτρα, στο 5ο P.M.S. είναι:

Σας περιμένουμε όλους για να μας στηρίζετε με την παρουσία σας και να απολαύσουμε όλοι μαζί την έκθεση της Πάτρας!
 
Όσα μέλη επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν εδώ και την συμμετοχή τους σε ομαδική κράτηση δωματίων για διανυκτέρευση το Σάββατο το βράδυ.
 
Με εκτίμηση,
εκ του Δ.Σ. του Hellenic VWClub.
  • Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.