Jump to content

doggy

Admin
 • Posts

  7,446
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by doggy

 1. Σωστή παρατήρηση. Δεν το σκέφτηκα μιας και το 6Ν μου δεν έχει καν αερόσακο :-)
 2. δοκίμασε σπρέι επαφών και αν δεν, αλλαγή διακόπτη μάλλον.
 3. Καλησπέρα σε όλους, μετά το τελευταίο update του Tapatalk server στο forum μας, αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα. Άνοιξα ticket με την εταιρία που φτιάχνει την εφαρμογή του tapatalk και αναμένω νέα. Θα σας ενημερώσω εδώ για οτιδήποτε νεότερο.
 4. Καλησπέρα, μιλάς για κεντρικό κλείδωμα, σωστά; Μάλλον άρχισε να σε αφήνει. Δοκίμασε να ρίξεις σπρέι επαφών ή/και λίγο WD40. Αν δε δεις βελτίωση, δυστυχώς πας για αλλαγή.
 5. Μεταφέρεται στα προβλήματα, κάτω από την ενότητα των Polo.
 6. Λογικά ναι. Ρώτα στον Φιλιππαίο για να σου δώσει το url να το κάνεις track Εμένα μου ήρθε με email από τον dealer στην Ολλανδία
 7. Για εργοστασιακή εμπειρία θα πας σε Bilstein μαύρο ή Sachs. Τώρα αν θες χαμήλωμα κοίταξε για Bilstein κίτρινα με H&R ελατήρια ή όπως έκανα στο Polo μου βάλε Cobra coilovers. Ολλανδική εταιρεία σχετικά νέα στο χώρο αλλά μετράνε. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με αυτά και σαν χρήματα ήταν περίπου στα 700 ευρώ.
 8. αν έχεις ηλεκτρικούς καθρέπτες τότε ναι. Και μου κάνει εντύπωση πως και δεν είναι ήδη έτσι προγραμματισμένοι από το εργοστάσιο.
 9. doggy

  Android auto

  yeap εδώ είσαι: https://www.autoevolution.com/news/fixing-android-auto-not-resuming-music-after-phone-calls-takes-just-two-seconds-144557.html Confirmed από την Google πως έχουν θέμα. :-) Είχα σταματήσει να το παρατηρώ γιατί ήμουν στο beta program του Android Auto και δοκίμαζα τις επόμενες εκδόσεις του όπου έχει λυθεί, αλλά πριν κανά 2 βδομάδες γύρισα στο επίσημο ξανά και το βλέπω πως εκεί δεν το έχουν φτιάξει.
 10. doggy

  Android auto

  Δεν είναι το head unit, υπάρχει θεματάκι με το πως το Android κάνει handle media μετά τις κλήσεις. Προσπαθώ να θυμηθώ αν είναι θέμα του OS ή του android auto. Θα το κοιτάξω και θα επανέλθω.
 11. Αυτό θα σου έλεγα τώρα που διάβαζα το ποστ. Έχω πάρει 32άρα Kensington U10 και παίζει μια χαρά αλλά την φόρμαρα από OSX γιατί πολύ απλά τα Windows πλεόν δε είναι για format σε παλιά filesystems, πλην του NTFS.
 12. είχα την ίδια παράξενη αίσθηση όταν πρωτοέτρεξα με το T-Roc αλλά όπως είπε και ο @anergos13 είναι απλά τα SUV έτσι.
 13. Αν έχεις αυτόματη ρύθμιση δέσμης τότε μόνο θέλει με OBD για να μπει σε "maintenance" mode και να σωθούν οι νέες θέσεις. Εγώ π'ηγα να τα ρυθμίσω με το βιδάκι αλλά στο σβήσε-άναψε του αυτοκινήτου τα έκανε ξανά reset. Πήγα συνεργείο, OBD tool, και τα ρύθμισαν. :-)
 14. κουμπωτό είναι. Και το ξέρω γιατί έβγαλα το δικό μου (παλιό σήμα επίσης) για να το βάψω, και το ξανάβαλα. Τα πουλάνε Γερμανία πολύ αυτά.
 15. Αν έχεις την τεχνική οδηγία με τους κωδικούς που ανακοίνωσε η VW ρωτάει ο nikdev. Όταν βγαίνουν τέτοιες ανακλήσεις για επισκευή συνήθως συνοδεύονται από ένα technical bulletin.
 16. Ναι, ακριβώς η ίδια. Και το Sport να πάρεις, πάλι την ίδια παίρνεις. Η διαφορά είναι μόνο στο R όπου εκεί τα μαμά είναι κατά 1 πόντο πιο χαμηλά από τα δικά μας. Και μετά η μεγάλη διαφορά είναι αν έχεις το DCC πακέτο.
 17. Χμ, μήπως είναι απλά συντονισμός. Το ακούς και με νεκρά; Αν είσαι συμπλεκταρισμένος το ακούς και τότε;
 18. doggy

  Golf MK5

  done και τα 3 posts μεταφέρθηκαν στην ενότητα των golf :P
 19. doggy

  Golf MK5

  Θα το μεταφέρω στην ενότητα των Golf. :-)
 20. Καλησπέρα! Το MW η το MW2 ? Γιατί το MW2 επίσημα ανοίγει 28/10. Το MW το έχω κάπου αλλά πλέον στο PS5 και δεν έχω θέμα.
 21. Καλησπέρα και καλωσήρθες. Κοίταξε τις ασφάλειες σου αν είναι κάποια καμένη.
 22. Σίγουρα κάτι παίζει με ρεύματα για το στροφόμετρο. Τώρα ότι αφορά την αντλία, μήπως μεν ανεβάζει λάδια αλλά δεν έχει σωστή πίεση; Δεν της κάνεις ένα έλεγχο ή και μια αλλαγή;
 23. Όχι από όσο γνωρίζω. Το μόνο που μπορεί να δεις είναι misfires σε κάποιο κύλινδρο αλλά δεν ξέρω πόσο θα βοηθήσει αυτό στο να πεις πως φταίνε τα μπεκ
 24. Παρακαλώ χρησιμοποιήστε την ενότητα των αγγελιών για αγοραπωλησίες. Το post αυτό κλειδώνει
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.