Jump to content
Amigiris

Πρόβλημα Με Update Ή Οχι?

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους..κατοχος GT170..εγινε προχθες το καθιερωμενο του λιπαντικο service..συνδεθηκε και στον υπολογιστη..ωστε να γινουν οι διαφορες μετρησεις/reset service..1)απο τοτε..δεν εχω ξανακουσει τον ηχο της αντλιας(?)που κανει οταν ξεκλειδωνεις και ανοιγεις την πορτα(οδηγου)..παρα μονο οταν γυρισει το κλειδι στη μιζα..τοτε ακουγεται κανονικα..2)..αν το εχεις αφησει/κλειδωσει με την MFD σε θεση display off οταν ξεκλειδωσεις και ανοιξεις την πορτα,δεν αναβει η οθονη(!)παρα μονο παλι οταν γυρισει το κλειδι.. εχει σκαλωσει καπου ο εγκεφαλος του?η μηπως του εγινε καποιο update και συμβαινουν ολα αυτα ???οποιος γνωριζει ας δωσει ενα χερακι βοηθειας..

Link to comment
Share on other sites

Τελικα το προβλημα ειναι οτι δεν αναγνωριζει το ανοιγμα της πορτας!!!Γι'αυτο και δεν οπλιζει η αντλια..ουτε η οθονη δειχνει ανοιγμα πορτας οδηγου..παρα μονο συνοδηγου..αυριο εκλεισα ραντεβου στο συνεργειο να μου κανουν λεει ενα επαναπρογραμματισμο..μηπως και συνελθει..υπαρχει το ενδεχομενο να ειναι κατι τετοιο..η εχει κλαταρει το μικροδιακοπτακι που βρισκεται μεσα στην κλειδαρια?

Link to comment
Share on other sites

Τελικα λεει διαγνωστηκε προβλημα στη κλειδαρια..κοστος καινουργιας με εργατικα περι τα 250... εφυγα τοσο γρηγορα που ξεχασα να τους ρωτησω αν τα θελουν μετρητα..η αν δεχονται και καρτες... ο αισθητηρας εντελως ενημερωτικα κοστιζει 5 ευρω..τα υπολοιπα 245 εργασια??? ειναι η τριτη και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορα που τους πηγαινω το αυτοκινητο για λιπαντικο service και μου το επιστρεφουν πισω με βλαβη..

Edited by JohnGT
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.