Jump to content
giannis_tsi

Περιεργος Θορυβος

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια! Εχω ενα golf 7 1.4 tsi 140 act με dsg7 αγορασμενο περυσι τον οκτωβριο! Αυτη τη στιγμη εχει 8.160 χλμ συνολικα και τις τελευταιες μερες ακουω ενα περιεργο θορυβο οταν το ανοιγω απο τα 180 χλμ και πανω...(2-3 φορες μου εχει τυχει αυτο στην αττικη οδο βραδυ που βρηκα ευκαιρια γιατι δεν ειχε κινηση) οταν λοιπον περασει τα 180 χλμ. ακουω μεσα στην καμπινα ενα εντονο τακ τακ τακ τακ τακ τακ σε γρηγορο ρυθμο...δεν ξερω πως να το περιγραψω καλυτερα αλλα καπως ετσι κανει..και δεν μπορω να καταλαβω απο τι ακριβως μπορει να ειναι...σαν να χτυπανε δυο κομματια μεταξυ τους..αυτο γινεται μονο σ αυτα τα χλμ. ποτε αλλοτε! Και οταν αφησω το γκαζι και πεσουν τα χλμ λιγο τοτε σταματαει να ακουγεται αμεσως..Το στροφομετρο εκεινη τη στιγμη ειναι περιπου στις 4 με 4μιση χιλιαδες στροφες...Να συμπληρωσω οτι το αμαξι ειναι καλα στρωμενο δεν εχει χτυπηθει ποτε και δεν εχει κανενα προβλημα εκτος απ το σασμαν που χαλασε ο εγκεφαλος πριν ενα μηνα και πηγε για αλλαγη ολοκληρο στην καρεντα αλλα ευτυχως ηταν μεσα στην εγγυηση! Εχει ξανατυχει σε κανεναν απο εσας? Ευχαριστω!

Link to comment
Share on other sites

δοκιμασε να να δεις αν στα χλμ αυτα και με νεκρα στο σασμαν στο ξανακανει.

 

Συκωσε το σε ανηψωτικο και δες κανενα πλαστικο απο κατω,οπως τα πλαστικα μεσα στους θολους,τους προφυλακτηρες κτλ.Ισως κατι να χαλαρωσε.Δες αν εχεις κεραια  μπας και ειναι υπερβολικα μαλακη και στα πολλα χλμ ''χτυπαει''.

 

Οι καθρεφτες σου και τα λαστιχα γυρω απο τις πορτες ειναι καλα τοποθετημενα η' κατι πειρε μποσικα.

Link to comment
Share on other sites

Ωραια ευχαριστω! Θα τα κοιταξω και ελπιζω να ειναι κανενα τετοιο το προβλημα και οχι τιποτα αλλο που να εχει σχεση με τη μεταδοση το σασμαν το μοτερ η τιποτα τετοιο...

Link to comment
Share on other sites

παλαιοτερα μου ετυχε σε διαφορετικο αμαξι απο το δικο σου ενα παρομοιο θεμα και τελικα ειχε φυγει μια βιδα απο το πλαστικο καλυμα του εμπρος δεξιου θολου και ακουγα κατι χτυπηματα του τυπου τατουκ,ντουκντουκ οταν ανεβαζα πανω απο τα 110 χλμ.

 

Τι μπορει να σου κανει ο αερας τεκια ε?

Link to comment
Share on other sites

Θα τους πω να το κοιταξουν την τεταρτη που θα παω για αλλαγη λαδιων...μαλλον κατι θα χτυπαει λογω του αερα στις ψηλες ταχυτητες...αν και μου φαινεται δυσκολο γιατι αν ηταν ετσι δεν θα χτυπαγε μονο απ τα 180 και πανω και απ τα 180 και κατω θα σταματουσε...τι να πω..περιεργο...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.