ANGO Posted January 9, 2016 Report Share Posted January 9, 2016 Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο odb reader αξιόπιστο ; Όποιος χρησιμοποιεί κάποιο μπορεί να μας πει εντυπώσεις. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
j_kalai Posted January 9, 2016 Report Share Posted January 9, 2016 Εγώ χρησιμοποιώ το παρακάτω. Ο λόγος που το πήρα είναι γιατί δεν έχω όργανο θερμοκρασίας νερού. Στις μετρήσεις καλά το πάει. Εκεί που δεν τα πάει καλά είναι ότι χάνει τις ρυθμίσεις που του βάζω. Με το που περάσουν τρείς τέσσερις μέρες, το πιάνουν τα ψυχολογικά του. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskallithea Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 Το δικο μου Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vassilis63 Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 (edited) Αυτό έχω και δουλεύει όπως και πολλά άλλα καλά http://www.dx.com/p/elm327-bluetooth-odb2-v1-5-car-diagnostic-interface-126921#.VpIeuld72hU σε 20 με 25 μέρες έρχεται στο σπίτι σου (εγώ αγόρασα μερικά και τα μοίρασα σε φίλους) Edited January 10, 2016 by Vassilis63 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANGO Posted January 10, 2016 Author Report Share Posted January 10, 2016 Μπορείτε να μας πείτε τιμές και από που τα πήρατε ; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeoFele Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 Ωραιο θεμα και πολλες καλησπερες αγορασα και εγω ενα με 2.5 ευρω απο ebay! Απο αυτα τ κλασικα τα μπλε που ειναι συνηθως νομιζω elm 327 και κατεβασα με torrent το torque check ολοκληρο!!! Τα αποτελεσματα ηταν πολυ καλα εμεινα πολυ ευχαριστημενος και ικανοποιημενος και ειναι οντως αξιοπιστο! Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vassilis63 Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 Μπορείτε να μας πείτε τιμές και από που τα πήρατε ; Αν πατήσεις το link που έστειλα πιο πάνω θα το δεις Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vassilis63 Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 Όποιος θέλει την εφαρμογή για android Torque Pro ολόκληρη, την κατεβάζει από το παρακάτω Link διαθέσιμο για 30 μέρες από τώρα https://www.sendspace.com/file/j4jgqn 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeoFele Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Όποιος θέλει την εφαρμογή για android Torque Pro ολόκληρη, την κατεβάζει από το παρακάτω Link διαθέσιμο για 30 μέρες από τώρα https://www.sendspace.com/file/j4jgqn Και γιατι φιλε μου να το κατεβασουν απο εδω και να ειναι μονο για 30 μερες και να μην το κατεβασουν απο κανενα torrent site και να ειναι για παντα..εγω ετσι εκανα..και ειναι πολυ αξιοπιστο..Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vassilis63 Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Και γιατι φιλε μου να το κατεβασουν απο εδω και να ειναι μονο για 30 μερες και να μην το κατεβασουν απο κανενα torrent site και να ειναι για παντα..εγω ετσι εκανα..και ειναι πολυ αξιοπιστο.. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Tην εφαρμογή την ανέβασα εγώ στο sendspace για ευκολία ώστε να μην κάθεται κάποιος φίλος του forum που την θέλει να ψάχνει (εδώ βρισκόμαστε για να βοηθάει ο ένας τον άλλο). 'Εγραψα αν πρόσεξες όποιος θέλει, όποιος δεν θέλει ας ψάξει να βρει torrent , no problem.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...