Βητας Posted November 19, 2016 Report Posted November 19, 2016 Καλησπερα,ηθελα να ρωτησω πως μπορουμε να βγάλουμε τη ρεζέρβα εξω και να την βαλουμε οπως την εχουν τα vitara για παράδειγμα..θελει άλλη τζαμοπορτα;και αν ναι ποιο το κόστος;Ευχαριστω Quote
RAF JOHN Posted November 19, 2016 Report Posted November 19, 2016 Για πιο λόγο θέλεις να κακοποιήσεις ένα τόσο όμορφο αυτοκίνητο... Είναι άλλη κατηγορία τζίπ... Η δική σου η πόρτα ανοίγει προς τα πάνω και είναι δύσκολο να γίνει λόγο του βάρους που θα έχει ο τροχός... Δεν θα μπορείς να κρατήσεις ανοιχτή την πόρτα...( εκτός αν βάζεις κανένα ξύλο για κόντρα)... 2 Quote
DarkX Posted November 19, 2016 Report Posted November 19, 2016 Πλάκα πλάκα γίνεται, υπάρχουν έτοιμα κιτ για το touareg. Ούτε εγώ το ήξερα αλλά τι κάνουν, μοντάρουν ένα θηριώδες μπράτσο στη γωνία από κάτω και έτσι το βάρος της ρεζέρβας δεν πέφτει στην πόρτα, το μπράτσο κινείται αριστερά δεξιά και υπάρχει εσοχή στο κέντρο. Σε άλλα κιτ δεν υπάρχει εσοχή γιατί η ρεζέρβα δεν ακουμπάει πουθενά πάνω στην πόρτα και σε αυτές τις περιπτώσεις το μπράτσο μοντάρεται στο κέντρο από κάτω και κινείται πάνω κάτω. Κανονική κακοποίηση 100%. Κάποιες φωτό που βρήκα: Και λογικά αυτό είναι το άλλο σύστημα που κινείται πάνω κάτω. Ιδέα για ηλιακό πάνελ. Και ο θερμοσίφωνας στη μπαγκαζιέρα: Τώρα περί ορέξεως... Quote
RAF JOHN Posted November 19, 2016 Report Posted November 19, 2016 Ναι και όταν πας σούπερ μάρκετ και παρκάρεις για να βάλεις τα ψώνια πίσω θες να είναι ελεύθερη η πίσω θέση στάθμευσης για να το ανοίξεις... Η θες γκαράζ 10μέτρα.. Quote
Βητας Posted November 19, 2016 Author Report Posted November 19, 2016 4 hours ago , DarkX said: Ωραιος και σας Ευχαριστω όλους για τη συμμετοχή..Επομένως,ξέρουμε λεπτομέρειες που γινεται αυτη η μοντα;ο λόγος που το κανω ειναι γιατι θελω να βαλω στη ρεζέρβα φιάλη υγραερίου,να διατηρηθεί ο ίδιος χώρος αποσκευών και να εχω μάζι μου τη ρεζερβα Quote