GeorgeSmirlis Posted June 1, 2017 Author Report Posted June 1, 2017 Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ένα avin βενζινάδικο στο οποίο πηγαίνουν πολλα πορσικα και μεγάλα mercedes. Ρώτησα και μου λέει 110€ με αλοιφές 3M τρία χέρια. Ένα με αλοιφή βαθιών γρατσουνιων, μια ελαφριών και ένα κερί. Όλα με αλοιφαδορο.Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote
DubbeR_ChRoniS Posted June 1, 2017 Report Posted June 1, 2017 για γυαλισταδικα μιλησα ΟΧΙ βενζιναδικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
GeorgeSmirlis Posted June 6, 2017 Author Report Posted June 6, 2017 Πήγα σήμερα σε γυαλισταδικο και μου ζήτησαν 200€. Βέβαια φαινόταν πολύ πιο επαγγελματίες από τους άλλους του βενζινάδικου και λογικά θα τους προτιμήσω κάποια στιγμή.Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote
GeorgeSmirlis Posted June 6, 2017 Author Report Posted June 6, 2017 Car clean στην θέρμη.Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote
DubbeR_ChRoniS Posted June 6, 2017 Report Posted June 6, 2017 πωωω δε λες να βγεις εκτος θερμης ε? Quote
GeorgeSmirlis Posted June 6, 2017 Author Report Posted June 6, 2017 Δεν το έχω ψάξει καθόλου η αλήθεια είναι. Αν ξέρεις κάποιο δοκιμασμένο ευχαριστως να το ακούσω. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote
diver86 Posted June 8, 2017 Report Posted June 8, 2017 4 ειναι σε ολη την ελλαδα που κανουν σοβαρη δουλεια απο οσο γνωριζω.3 αθηνα και 1 θεσσαλονικη.πατα detailing και θα σου βγαλει.θα σου στειλω και πμΣτάλθηκε από το SM-G850F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote
diver86 Posted June 9, 2017 Report Posted June 9, 2017 Ααα δεν εχω προβλημα.www.swell.grwww.auto-star.grwww.ads4cars.grwww.dazzle.gr θεσσαλονικη.Στάλθηκε από το SM-G850F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote
cjgeorgio Posted June 10, 2017 Report Posted June 10, 2017 All stars είναι καλοί στο κέντρο Θεσσαλονίκη. Εκεί θα πάω για να αλλάξω κάποια αυτοκόλλητα στο αμάξι μου τα οποία τα έβαλα σε έναν που έκανε φτηνό δουλειές.Βαλε ένα αυτοκόλλητο στον ουρανό να ηρεμήσεις.Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote
diver86 Posted June 10, 2017 Report Posted June 10, 2017 Οντως τα παιδια εκει ειναι απιστευτα.τρομερες δουλειες.ειναι μακρια τα ατιμα κιολαςΣτάλθηκε από το SM-G850F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote
diver86 Posted June 10, 2017 Report Posted June 10, 2017 Και στη κοζανη αν θυμαμαι καλα ειναι ενα παληκαρι.zymglym λεγεται αν θυμαμαιΣτάλθηκε από το SM-G850F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote
cjgeorgio Posted June 11, 2017 Report Posted June 11, 2017 Οντως τα παιδια εκει ειναι απιστευτα.τρομερες δουλειες.ειναι μακρια τα ατιμα κιολαςΣτάλθηκε από το SM-G850F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάντα στης πόλης είναι όλοι οι καλοί επαγγελματίες. Μαγαζί σε πόλη θα κάνεις για να πετύχεις. Μπορεί να είναι μακριά αλλά αν προγραμματίσεις αυτό που θέλεις πας κάνεις την δουλειά σου με ραντεβού και βγαίνεις και μία βόλτα στην όμορφη Θεσσαλονίκη.. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote
diver86 Posted June 11, 2017 Report Posted June 11, 2017 Οντως ετσι το εχω σκεφτει.να παω για κανα διημερο και να συνδυασω και το ντυσιματακι μου.Στάλθηκε από το SM-G850F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Quote
DubbeR_ChRoniS Posted June 11, 2017 Report Posted June 11, 2017 to θεμα ειναι να φτιαξεις τη ζημια οχι να την κρυψεις 1 Quote
GeorgeSmirlis Posted June 11, 2017 Author Report Posted June 11, 2017 Έμενα φτιάχνεται αν ξανά βαφτεί εκείνο το κομμάτι ή θέλει ξανά όλον τον ουρανό;Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote
DubbeR_ChRoniS Posted June 11, 2017 Report Posted June 11, 2017 αυτο θα στο πει σιγουρα ενας λαμαρινας η βαφεας... απ οσο γνωριζω ομως οι τοπικες βαφες στον ουρανο δεν πετυχαινουν παντα... εκτος αν βρεις καποιον να ασχολειθει μετα να το ξησει απο δω κ απο κει να το γυαλισει για να το στρωσει 2 Quote
GeorgeSmirlis Posted July 5, 2017 Author Report Posted July 5, 2017 Μετά από κερωμα άνοιξε και σε άλλο σημείο (μικρό βέβαια)Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote
DubbeR_ChRoniS Posted July 5, 2017 Report Posted July 5, 2017 δυσκολα εισαι να ανοιξε με ενα απλο κερωμα.φωτο? Quote
nikdev Posted July 6, 2017 Report Posted July 6, 2017 Σκαει παντου το βερνικι σου σιγα σιγαSent from my iPhone using Tapatalk Quote